سلام
من یک فروم اینگلیسی دارم ..
می خوام طی زمان مشخص مثلا 6 ماه اینو تبدیل به فروم غیر وارز کنم . یعنی یک نوع حیله
بنظر شما بهترین روش کار چیه . یعنی اول چه تالارهایی رو ایجاد کنم که کاربران هم طی این زمان اعتراضی چیزی نکنن ؟
فروم بزرگ هست ....
سلام
من یک فروم اینگلیسی دارم ..
می خوام طی زمان مشخص مثلا 6 ماه اینو تبدیل به فروم غیر وارز کنم . یعنی یک نوع حیله
بنظر شما بهترین روش کار چیه . یعنی اول چه تالارهایی رو ایجاد کنم که کاربران هم طی این زمان اعتراضی چیزی نکنن ؟
فروم بزرگ هست ....
به نام او ....
بیشتر توضیح بدید ...
الان یه فروم تغریبا بزگ وارز ( فیلم و کتاب و موزیک) دارم ... می خوام طی یه مدت چند ماهه تغییر ذائقه بدم کاربرا رو به بحث های دیگه و در آخر کار بخش وارز رو محدود به vip و بعدا بطور کلی حذف کنم .
فکر می کنم اینکار باید جواب بده ولی اینکه از چه بحث هایی شروع کنم و چقدر زمان برای اینکار لازم هست رو نمی دونم ...
کلا می خوام از ترافیک و کاربرانی که برای وارز میان سوء استفاده کنم :D
به نام او ....
سلام
بعد 6 ماه به سایت خرید لایسنس ایمیل بزنید و بگید این فروم را خریدم و میخوام بابتش پول بدم و لایسنس بخرم در صورتی که دوست قبلی این کارا نمی کرده اون شرکتم واسه انجمن وارزتون لایسنس تهیه می کنه و کلی هم استقبال می کننننننن از کارتون
میخوای تبلیغات گوگل رو قرار بدی؟ دی:
خوب گوگل هم به کلیک پول میده , کلیک هم با بازدید به دست میاد
آدرس سایت رو میتونی پ.خ کنی ما هم بهره مند شیم /دی:
__________________________________________________ ________
میتونی یک وبلاگی چیزی بزنی برن اونجا برای محتواهای کپی رایت دارت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)