نقل قول نوشته اصلی توسط m_dg_farari نمایش پست ها
سلام و عرض ادب

این مورد که کلا صدق نمیکنه در رابطه با کار این دوستمون
چون سرویس اختصاصی تهیه میکنن
===

دوست من چیزی که برای شما مهم هست همونطور که گفتید :
1- آپتایم
2- صحت آی پی ها

در رابطه با اپتایم که خوب اینجا ایرانه
با 5 گیگابیت Sync Flood کل زیرساخت یک دیتا سنتر زیر سوال میره! (هزینه 5 گیگ بات برای اتک زیر 1 تومن در ماه هست...)
اما خوب تیم های مانیتورینگ بسیار گسترده ای در دیتا سنتر ها شکل گرفته و متخصصین عزیز با دریافت حقوق های بالای 5 میلیون تومن برای یک شیفت 8 ساعته ، به محض دریافت ترافیک سنگین روی یک سرور ، زحمت میکشن و پورت سرور رو ایران اکسس میکنن! (رباتم میتونه این کارو بکنه. فکر کنم برنامش زیر 10 خط هم بشه!! چه کاریه. بالاخره فامیلای آقایون باید نون بخورن!)

در رابطه با آی پی ، ترجیحا از دیتا سنتر بخواین که آی پی های استفاده نشده بهتون بده
حتما هم چک کنید که آی پی در مدتی حد اقل 1-2 ماهه در لیست PBL مربوط به SpamHouse باشه و خودتون de-list کنید. https://www.spamhaus.org/pbl/
در این صورت از سحت آی پی هم مطمون میشید که قبلا برای مقاصد Spamming استفاده نشده

و اما ، با توجه به اینکه هدف شما ارسال اسپم نیست و ایمیل های ارسالیتون کاملا Legitimate ، قانونی و Peer to Peer حساب میشه ، سریعا در آی اس پی های بزرگ ، IP و دامین شما به عنوان یک Mail Sender قانونی و با Reputation بالا ثبت میشه و حتی اگر بدترین آی پی ها رو هم داشته باشید ، در کمتر از 1 ماه درصد اینباکستون به بیش از 99% میرسه!

در کل زیاد نگران سرور نباشید. سرور و کانفیگش فقط 20% emailing هست. مابقیش به صورت هوشمند توسط ***** های آی اس پی های بزگ مثل Google و Yahoo تعیین میشه که به گفته شما ، مشکلی از این بابت ندارید و حتی اگر در هفته اول هم برخی از ایمیل هاتون اسپم میشه ، بعد از این هفته ایمیل هاتون کاملا به مقصد میرسن و در اینباکس.
در سرور 5 چیز رو رعایت کنید کافی هست:
1- rDNS
2- MX Records
3- DKIM
4- SPF
5- DMARC Policies

به نظر من تفاوتی نداره دیتا سنتر و اصل کار ، محتوای ایمیل شما هست که بدون مشکله.

شما کانفیگ سرور ایمیل میکنید ؟