ضمن تشکر بابت دادن آفر و پیشنهادات توسط دوستان و همکاران عزیز ...
ببینید موردی که هست اینه که سرور های اختصاصی که خیلی از دوستان از طریق پیام خصوصی یا در اینجا به من پیشنهاد دادن ، فضای ترابایتی داره که این میزان اصلا مورد نیاز ما نیست . نهایت فضا 50 گیگ واسه الان مناسب هست . خیلی دیگه زیاد بخوایم بگیم 80 گیگ . حالا این وسط شاید یه تناقض به وجود بیاد اونم اینکه سرور اختصاصی با این میزان فضا نشه تحویل ما داد که دیگه بحثش جداست . برای همین هاست های پربازدید و با کیفیت دوستان رو هم قبول داریم و همونطور که گفتم یا سرور اختصاصی یا هاست پربازدید . بقیه موارد هم که عرض شد . سرور مجازی لطفا پیشنهاد ندن دوستان . در خصوص بودجه هم که بعضی از دوستان پرسیدن ، فعلا داریم پیشنهادات رو میگیریم . در نهایت یکی رو هم انتخاب میکنیم . نگران بودجه نباشید شما . اما قیمت خیلی بالا هم نمیتونیم بدیم . همونطور که طبق نیازمون آفر زدم ...
- - - Updated - - -
دوستان عزیز . در مورد سرور مجازی که میگم آفر ندید ، بخاطر میزان پورتش هست . بخاطر اینکه پورتش ممکنه بخاطر منابع اختصاصی بیش از حد تسخیر بشه . خب اینطوری ما مشکل به وجود میاد برامون در طول زمان . حالا اگر پورت های سرور مجازی دوستان پرمیروم و قدرتمند و کاملا اختصاصی خودشونه ، خب این مورد متفاوت میتونه واقع بشه ...
مورد مهم بعدی هم ، پشتیبانی 24 ساعته واقعی ( تست و آزمایش میشه ) + سابقه شرکت یا کسب و کار شما هست .
بازم تشکر میکنم از همه دوستان عزیز ...