دوستان نظر تون درباره این جمله چیه ؟
آیا تایید میکنید این مورد رو درباره VISA Card ؟کارتها موقعی که صادر میشوندبا تاریخ اکسپایر 3-4 ساله صادر میشوند ولی از زمان شارژ بمدت 1 سال اعتبار دارند.![]()
دوستان نظر تون درباره این جمله چیه ؟
آیا تایید میکنید این مورد رو درباره VISA Card ؟کارتها موقعی که صادر میشوندبا تاریخ اکسپایر 3-4 ساله صادر میشوند ولی از زمان شارژ بمدت 1 سال اعتبار دارند.![]()
...Zzzz...
باسلام
قربان کارت های مجازی به صورت یک ساله صادر می گردد
پیروز باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
نه این کارت مجازی نبوده ، MyNet Card صادره از امارات بوده ک من اسکن شو هم دارم ، فیزیکی ه ... سه سال پیش اینو گرفتم ک تاریخ انقضاش مربوط ب همین ماه اگوست ۲۰۱۶ ست ، میخوام بدونم الان ک ۲ روز ب انتهای اگوست مونده موجودیش قابل برداشت هست یا خیر !
ک یکی گفت ک این اعتبار سه ساله فقط رو کارت نوشته شده و یکسال اعتبار داره ک نمیدونم اصلا یعنی چی این حرف :| گیج شدم :دی
ویرایش توسط OmidX : August 29th, 2016 در ساعت 03:05
...Zzzz...
باسلام
به دوست گرامی طبق شرایطی که می فرمایند این مورد ممکن هست وجود داشته باشه
همه چیز به شرکت صادرکننده ( بانک واسط) بستگی داره و شرایط ها با هم متفاوت می باشد
پیروز باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)