-
August 28th, 2016, 20:05
مشکل در تنظیم عنوان سایت
سلام خدمت اساتید
من عکس عنوان صفحه اصلیه سایتمو که مرورگر نشون میده ضمیمه کردم.سوالم اینه که کلمه My site رو 2 بار نوشته و دومی اضافه است اونو چه جوری حذف کنم؟
توی تنظیمات وردپرس site title رو my site قرار دادم و tagline رو new wordpress blog
ممنون
my site.jpg
-
-
August 28th, 2016 20:05
# ADS
-
August 28th, 2016, 20:07
پاسخ : مشکل در تنظیم عنوان سایت
سلام
کدامیک از افزونه های سئوی وردپرس رو نصب دارید؟ اگه ندارید، نام قالب رو بگید یا محتویات header.php رو بذارید که اصلاح کنیم.
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس:
ارسال ایمیل
-
تعداد تشکر ها از Reza G به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2016, 20:12

نوشته اصلی توسط
Reza G
سلام
کدامیک از افزونه های سئوی وردپرس رو نصب دارید؟ اگه ندارید، نام قالب رو بگید یا محتویات header.php رو بذارید که اصلاح کنیم.
ممنون yoast رو نصب کردم
-
-
August 28th, 2016, 20:17

نوشته اصلی توسط
alirad
ممنون yoast رو نصب کردم
مشکل از اونجاست احتمالاً. به تنظیمات yoast مراجعه کنید.
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس:
ارسال ایمیل
-
-
August 28th, 2016, 20:26

نوشته اصلی توسط
Reza G
مشکل از اونجاست احتمالاً. به تنظیمات yoast مراجعه کنید.
تنطیمات عنوان و متاهاشو نگاه کنم؟توی تب Home Page توی title theme اینا چی باید بنویسم؟
-
-
August 28th, 2016, 21:18
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
alirad
تنطیمات عنوان و متاهاشو نگاه کنم؟توی تب Home Page توی title theme اینا چی باید بنویسم؟
http://hamyarwp.com/%D8%B1%D8%A7%D9%...F%D9%BE%D8%B1/
-
تعداد تشکر ها از T.Toosi به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2016, 21:49

نوشته اصلی توسط
T.Toosi
ممنون من نفهمیدم توی title theme باید جمله بنویسم یا از این چیزا %%sep%% %%sitename%% ؟اصلا اینا %%sep%% %%sitename%% یعنی چی؟به چه درد میخوره؟
من الان تو کادر title theme افزونه yoast عنوان سایت و به صورت جمله نوشتم و از قسمت تنظیمات خود وردپرس نوشته های site title و tagline رو پاک کردم درست شد.الان که این 2 تا کادر خالیه مشکلی واسه سئو نداره؟
-
-
August 28th, 2016, 23:23
شما چرا لقمه رو دور سر خودتون می پیچونید عزیز؟
در تنظیمات وردپرس عنوان و توضیحات رو بذارید بمونه. توی تنظیمات yoast هم همونطوری که بهتون لینک دادند عمل کنید.
مثلاً %%sitename%% همون عنوان سایت شما که در تنظیمات وردپرس قرار دادید رو نشون میده.
طبق آموزش پیش برید، اوکی میشه.
تماس:
ارسال ایمیل
-
-
August 28th, 2016, 23:47

نوشته اصلی توسط
Reza G
شما چرا لقمه رو دور سر خودتون می پیچونید عزیز؟
در تنظیمات وردپرس عنوان و توضیحات رو بذارید بمونه. توی تنظیمات yoast هم همونطوری که بهتون لینک دادند عمل کنید.
مثلاً %%sitename%% همون عنوان سایت شما که در تنظیمات وردپرس قرار دادید رو نشون میده.
طبق آموزش پیش برید، اوکی میشه.
درست شد ممنون
-