راهی به نظر شما نمیرسه که از هک شدن انجمن توسط این باگ سری 3.8.6 جلوگیری کرد ؟
چون اخرین ورژن هست و البته قرار هست اخرین نسخه سری 3 یعنی 3.8.7 نیز تا چندی دیگر بیرون بیاد
ایا انجمن های روی سرور های شما نیز حمله شده ؟
راهی به نظر شما نمیرسه که از هک شدن انجمن توسط این باگ سری 3.8.6 جلوگیری کرد ؟
چون اخرین ورژن هست و البته قرار هست اخرین نسخه سری 3 یعنی 3.8.7 نیز تا چندی دیگر بیرون بیاد
ایا انجمن های روی سرور های شما نیز حمله شده ؟
کدوم باگ رو می گین؟
!... Security is never complete
با سلام
دوست عزیز بهترین کار ارتقاء به نسخه 4.0.7 هست
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
من خیلی از انجمن های وارز را دیدم که این مشکل واسشون پیش آمده
بیشتر کسانی هم که از نسخه های نول شده غیر استاندارد نول شده استفاده میکنند هم احتمال هک شدن سایتهاشون زیاد هستمن خیلی از انجمن های وارز را دیدم که این مشکل واسشون پیش آمده
ما همیشه خودمون نسخه های vb را نول میکردیم و قرار میدادیم و از همان هم استفاده می کردیم
ولی در نسخه 3.8.4 یک مشکلی به وجود آمد که سایت خود من را بیش از 5 بار هک کردن
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
آیا باگ جدیدی تو نسخه 3.8.6 پیدا شده ؟
تنها باگی که ورژن وی بی 3.8.6 داره در خصوص زدن دیتابیس هست که ساده ترین راه دلیت کردن فایل faq.php هست و کار امد ترین راه آپدیت کردن پچ امنیتی که شامل فایل زبان انگلیسی میشه
[CENTER]انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
www.vbskin.ir www.vbteam.ir
http://www.webhostingtalk.ir/f41/15897/#post156053
ولی اینطور که این دوستمون می گه باگ جدیدی پیدا شده ، تو دو سه هفته اخیر هم من چند جا ورژن 3.8.6 را دیدم که هک شده ، حالا از چه طریق اطلاعی ندارم
مگه لایسنس ویبی چنده؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)