-
October 15th, 2010, 22:52
عضو انجمن
درخواست اسکریپت شبیه به prixi-soft
با سلام
دوستان وقتی وارد سایت SpyOw - A Professional SpyWare ... ! میشوید در منو ها نوشته Download بعد اونجا شماره سریال هارد رو میزنی اگر مدیر اصلی شماره سریال هارد شما رو اضافه کرده باشه می زاره دانلودش کنی اگر نباشه نمیزاره دانلود کنی من سورس اینو میخوام دوستان لطفا کمک کنید 
با تشکر
---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:21 PM ----------

نوشته اصلی توسط
SaMaN0861
با سلام
دوستان وقتی وارد سایت
SpyOw - A Professional SpyWare ... ! میشوید در منو ها نوشته Download بعد اونجا شماره سریال هارد رو میزنی اگر مدیر اصلی شماره سریال هارد شما رو اضافه کرده باشه می زاره دانلودش کنی اگر نباشه نمیزاره دانلود کنی من سورس اینو میخوام دوستان لطفا کمک کنید
با تشکر
دوستان هیچ کس بلد نیست ؟؟؟
-
تعداد تشکر ها از SaMaN0861 به دلیل پست مفید
-
October 15th, 2010 22:52
# ADS
-
October 15th, 2010, 23:36
عضو دائم
پاسخ : درخواست اسکریپت شبیه به prixi-soft
يك فرم ajax ساده هست
اطلاعات رو مي فرسته سمت سرور و سمت سرور با يك كوئري چك ميشه چنين ركوردي در در ديتابيس هست يا نه..
الان دقيقا در نوشتن چه چيزي مشكل داريد ؟
نوشتن فرم ؟ يا ajax يا ارتباط با ديتابيس يا ... ؟
-
-
October 16th, 2010, 00:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hello
يك فرم ajax ساده هست
اطلاعات رو مي فرسته سمت سرور و سمت سرور با يك كوئري چك ميشه چنين ركوردي در در ديتابيس هست يا نه..
الان دقيقا در نوشتن چه چيزي مشكل داريد ؟
نوشتن فرم ؟ يا ajax يا ارتباط با ديتابيس يا ... ؟
من فقط این کد رو دارم هیچی دیگه ندارم ازش . اگر دارید لطفا بزارید
کد:
<P align=center> <P align=center>aQua Power<FONT color=#000000><BR></FONT>
<FORM action=/paidbuy/aQua.php method=get target=_self>
<P align=center><font color="#008000">Current version :6.6 Enter Your Serial In The Case</font><BR><FONT color=#ffffff><INPUT size=64 name=Download></FONT> <FONT color=#ffffff> <INPUT type=submit value=Download> </FONT></P></FORM>
-
-
October 16th, 2010, 00:50
عضو دائم
يك برنامه خيلي ساده ميشه نوشت براش
اگر دنبال كد آماده هستيد كه ندارم متاسفانه ولي قصد دارم طي روزهاي آينده تاپيكي براي آموزش كار با ajax بزنم و ميشه چنين برنامه اي رو براي يادگيري در عمل پياده سازي كنيم.
-
تعداد تشکر ها از Rezash به دلیل پست مفید