-
October 15th, 2010, 14:32
عضو جدید
ویروسی شدن vps ویندوز
سلام.
بنده یک VPS ویندوز 2003 دارم که از اون برای سرور دانلود استفاده میکنم و البته از روی همین VPS به چند نفری V P N هم دادم. از دیروز این NTTacplus مشکل پیدا کرد. الان V P N ها کانکت نمیشن و کنترل پنل NTTacplus هم موقع باز شدن هنگ میکنه. صاحب سروری که ازش خریدم, میگه ویندوز ویروسی شده باید یک آنتی ویروس نصب کنم. میخواستم ببینم حالا این موضوع امکان داره که ویروسی شده باشه ؟ اگه شده شما پیشنهاد میکنید برای کند نشدن VPS از چه آنتی ویروسی استفاده کنم ؟ (رم VPS هم 512 مگابایت هستش)
-
-
October 15th, 2010 14:32
# ADS
-
October 15th, 2010, 14:58
عضو دائم
پاسخ : ویروسی شدن vps ویندوز
NOd32 Anti-virus
به هیچ وجه همراه با Firewall نصب نکنید چرا که Remote Desktop دیگه بالا نمیاد و باید از کنسول سرور باز کرد ،که درد سر داره
شما فقط آنتی ویروس نصب کن
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
-
تعداد تشکر ها از vPsPersia.COM به دلیل پست مفید
-
October 15th, 2010, 16:43
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
vPsPersia.COM
NOd32 Anti-virus
به هیچ وجه همراه با Firewall نصب نکنید چرا که Remote Desktop دیگه بالا نمیاد و باید از کنسول سرور باز کرد ،که درد سر داره
شما فقط آنتی ویروس نصب کن
همین آنتی ویروسی که برای ویندوز های خودمون نصب میکنیم برای ویندوز سرور هم جواب میده ؟
-
-
October 15th, 2010, 17:44
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
linkers
همین آنتی ویروسی که برای ویندوز های خودمون نصب میکنیم برای ویندوز سرور هم جواب میده ؟
اکثر محصولات شرکتای مطرح، دو نوع خونگی و سرور دارن که اگه اون خونگیه رو بخوای روی Windows Server 2k3 , 2k8 نصب کنی نمیزارن...
مثلاً در مورد Nod32 باید از Business Edition استفاده کنید :
Best Free Antivirus Software Trial: Free Home, Business and Gaming Download from ESET
آخرین نسخه حال حاضر 4.2.64.12 هستش... البته واسه دانلود از سایت خودش باید دنبال user/pass بگردید (همون لایسنسا) تا بتونید از سرورش دانلود کنید... تو گوگل بگردید پیدا میکنید واسه دانلود...
just another coffee-addict earthling
-
تعداد تشکر ها از Hoborg به دلیل پست مفید
-
October 15th, 2010, 19:06
عضو انجمن
سلام
شما کسپر اسکای 2011 رو نصب کنید 1 ماه هم لایسنس رایگان داره !
در ضمن میتونید روش پورتهای مورد نیازتون رو باز کنید که کاری نداره 
یا میتونید نود 32 بزنید تو سایت softgozar.co m بخش آنتی ویروس برید یک نسخه برای ویندوز سرور موجوده.
با تشکر
دیگر در البرز هاست فعالیت ندارم
09380707181
میزبانی وب اوربیس -
http://orbis.ir
-
تعداد تشکر ها از alborzhost به دلیل پست مفید