صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 21 , از مجموع 21

موضوع: درخواست سرور

عضو انجمن hpnn.wm آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    851
    تشکر تشکر شده 
    1,327
    تشکر شده در
    897 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست سرور

نقل قول نوشته اصلی توسط iHSG نمایش پست ها
    البته من کوچکتر از اینم که در این بحث شرکت کنم ولی فکر کنم خون بودن مشتری ها از این دو دیتاسنتری که قید کردید فقط بر می گرده به سرور های ارزون قیمتی هم که این دیتاسنتر ها در کنار سرور های عالی Premium خودشون می فروشن.
    یه جورایی مثل همین اسکریپت xPay یکی از بچه های این انجمن هستش که به دلیل قیمت تمام شده مناسبش (از نظر خیلی ها) کلاً اسم درگاه پرداخت واسطه در ایران خراب شده و دید مردم دیگه به این نوع سایت ها خوب نیست.
    وگرنه مطمئناً همین دو دیتاسنتر که می فرمایید سرور های خیلی خوب و عالی هم دارن ولی خب چه کنیم که بعضی افراد دوست دارن با کمترین هزینه به بیشترین سود و درآمد برسن به همین دلیل ارزون قیمت ترین سرور ها رو می خرن و باهاشون مجازی سازی یا هاست اشتراکی راه میندازن و این میشه که وقتی مشتری زیاد میشه چنین مشکلاتی پیش میاد و اکثراً ایرانی ها به پای این دو دیتاسنتر بدبخت رد میکنن که البته تقصیر فروشنده های این انجمن هم هستش چون مثلاً سرور هتزنر خودشون کیفیت نداره به مشتری میگن کلاً هتزنر بدرد نمی خوره بذارید از OVH بهتون سرویس بدم یا بعضی جا ها بالعکس میگن OVH هزار تا مشکل داره و بدرد نمی خوره ولی سرور ما از هتزنر از سری های جدید و پیشرفته هستش که خیلی بهتر از OVH و... خب چرا باید فروشنده کم کاری خودش در خرید بهترین سرور و قطعات رو پای دیتاسنتر بندازه؟ مگه تقصیر دیتاسنتره که مثلاً فلان فروشنده پول خرید بهترین سرور اون دیتاسنتر رو نداره؟
    اون چیزی که می فرمایید کاملا درست هست
    ولی نمی دونم شما قبلا در این ضمینه فعالیت داشتید یا خیر - در حدود 5 یا 4 سال پیش خیلی ها از OVH مخصوصا از ریسلرش Kimsufi می گرفتند - ما هم دوره اول کاری مون بود زیاد پول تو دست و بالمون نبود
    در اون دوره بنده یک سرور از خود OVH (نه از Kimsufi ) گرفتم - علاوه بر اینکه تا حدودی ارزون می دادم - چون تعداد مشتریانم هم کم بود اصلا نمی تونستم اورسل بکنم (البته دلیل بر این نیست که الان دارم اورسل می کنم , ادامه رو بخونید )
    ولی با این وجود بنده تمامی مشتریانم رو به علت ابیوز - مشکل سخت افزاری - مشکل شبکه از دست دادم - بنده دیگه از اون موقع کلا طرف OVH نرفتم اصلا به کسی هم پیشنهاد ندادم که بره
    تا اینکه حدود دو سال پیش یکی از دوستان توی همین انجمن بهم در مورد OVH گفت و ازم کمک خواست تا یکی از سرور های جدید و باصطلاح قوی اش رو بگیریم ولی متاسفانه نتیجه ای نگرفت
    --------------------------------------
    دوست من , بنده همون اول گفتم دو تا دیتاسنتر امریکایی هستند که بنده از واسط خریدم (البته مثلا با گارانتی برگشت وجه) , و همون اول نتایج رو نشون دادم به همون واسطه ها , و دقیقا 900 هزار تومن از من ***ی کردند
    خیلی ساده می تونستم همون 900 هزار تومن رو در بیارم - می تونستم بگم داسنتک یا دیتاشک یکی از بهترین دیتاسنتر ها هست !!! ولی سر هر کی شیره بمالم سر خودم رو که نمی تونم

مسئله اساسی که بنده بر اساس تجربه خودم و دوستان با این دو دیتاسنتر دارم سر کیفیت پشتیبانی و کیفیت شبکه هست و اصلا ربطی به سخت افزار نداره

ما قبلا با دیتاسنتر Enzu کار می کردیم , به جرئت می تونم بگم یکی از دیتاسنتر های منظم و تر و تمیزی بود - درسته خیلی گرون می گرفتند اما کیفیت شبکه واقعا عالی بود ,
    من تیکت می زدم به دیتاسنتر به وقت 3 بامداد امریکا تا بر می گشتم تا ایمیل تایید تیکت رو از جمیلم چک بکنم اونا جواب می دادند - وقتی می گم کیفیت منظورم در حد اونا یا لاقل نزدیک اونا هست
    علاوه بر اینکه سخت افزار نو و مناسبی ارائه می کردند , هم از بابت پرت و هم از بابت پشتیبانی و هم از بابت ابیوز و هم هندل کردنش , واقعا کیفیت عالی داشت
    جالب اینکه اونا بهمون دسترسی 1 گیگابایت دی داس پروتکشن سخت افزاری رو که روی خود پلان ها بود می دادند تا هم از اوضاع و وضعیت اتک ها با خبر بشیم و هم لاگ و ... رو ببینیم
    اما روی مال OVH هیچی واقعا در حد بادکنک کار کردند , شما می تونید تاپیک های زیادی در این مورد همین انتی دیداسر OVH در سایت Archive.org برای 2-3 ماه پیش پیدا بکنید

شما می تونید بهترین سخت افزار جهان رو داشته باشید ولی با ....

به هر حال دست شما نیز درد نکنه بابت اظهار نظرتون واقعا مفید بود (مخصوصا در مورد فروشنده ها)
    ویرایش توسط hpnn.wm : August 26th, 2016 در ساعت 00:26

2. تعداد تشکر ها از hpnn.wm به دلیل پست مفید

3. # ADS

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)