پاسخ : ارور هنگام اتصال به درگاه با مازول ویبولتین
نوشته اصلی توسط free-downloadha.com
مبلغ رو صفر میزنه
mablagh: 0
- - - Updated - - -
منتظرم داداش
اول که ماژولشون برداشتن کپی کردن از زرین پال : (class_arianpal.php)
new SoapClient('http://www.zarinpal.com/WebserviceGateway/wsdl', array('encoding'=>'UTF-8'))
فقط جای url های زرین پال url خودشونون زدن، مبلغ اشتراک هم یا در دیتابیس ذخیره نمیشود یا نمیتوند بگیرد که 0 بازگشت میده، معلومه سر سری ماژول رو زدند، بهشون اطلاع دهید مشکل دارد ماژول را درست کنند. من هم کلا 2 بار بیشتر با vb کار نکردم برای همین بیشتر نمیتونم راهنمایی کنم یا مشکلشون رو فیکس کنم، اما اگر میخواهید میتونید دستی مبلغ دهید، فایل product-arianpal_api.xml باز کنید در لاین 113 :
تشکر از لطف شما
احتمال میدادم مربوط به مازول بشه
ولی بعد از چندین بار تیکت دادن بهشون به جواب منطقی نرسیدم مجبور به زدن تاپیک شدم
متاسفانه ی درگاه درست هم و.اسه اشتراکی پیدا نکردیم همشون روی مازول Vb مشکل دارن
موفق باشید
- - - Updated - - -
نوشته اصلی توسط T.Toosi
اول که ماژولشون برداشتن کپی کردن از زرین پال : (class_arianpal.php)
new SoapClient('http://www.zarinpal.com/WebserviceGateway/wsdl', array('encoding'=>'UTF-8'))
فقط جای url های زرین پال url خودشونون زدن، مبلغ اشتراک هم یا در دیتابیس ذخیره نمیشود یا نمیتوند بگیرد که 0 بازگشت میده، معلومه سر سری ماژول رو زدند، بهشون اطلاع دهید مشکل دارد ماژول را درست کنند. من هم کلا 2 بار بیشتر با vb کار نکردم برای همین بیشتر نمیتونم راهنمایی کنم یا مشکلشون رو فیکس کنم، اما اگر میخواهید میتونید دستی مبلغ دهید، فایل product-arianpal_api.xml باز کنید در لاین 113 :
فرم پرداخت هم دیدم، موقع پرداخت یک input hidden هست که مبلغ باید قرار بگیره اونم صفر هست، من چون با vb کار نکردم یا تا حالا ماژول ننوشتم نمیتونم بیشتر تشخیص بدم، داخل انجمن vbiran مطرح کردید مشکلتون رو ؟
نوشته اصلی توسط T.Toosi
فرم پرداخت هم دیدم، موقع پرداخت یک input hidden هست که مبلغ باید قرار بگیره اونم صفر هست، من چون با vb کار نکردم یا تا حالا ماژول ننوشتم نمیتونم بیشتر تشخیص بدم، داخل انجمن vbiran مطرح کردید مشکلتون رو ؟
با سلام
مطرح کردم چندین جا ولی بدون جواب مونده
الان دارم از پرداخت پال درگاه میگیرم تا انشا.... کارهای نماد رو انجام بدم درگاه مستقیم بگیرم