با سلام خدمت تمامی دوستان !
اول از همه بگم که اگر این تاپیک در جای نامناسبی هست مدیران زحمت انتقالش رو بکشن و پیشاپیش ازشون عذرخواهی میکنم .
دوستان من دنبال شریک میگردم که باهم یک سایت خوب موزیک رو پیاده سازی کنیم !
یک سری اقدامات اولیش انجام شده , مثل خرید دامنه ها ( متاسفانه دامنه ای ار رو ندادن که اصلا مهم نیست ) .
اقدامات اساسیش مونده که از جمله مهم ترین اون قالب هست .
از الان هم بهتون بگم که قراره کارمونو طولانی مدت ادامه بدیم و بشیم یکی از سایت های بزرگ موزیک تو ایران !
دستیابی بهش زیاد غیرممکن نیست ! میشه به راحتی بهش برسیم با یکم هزینه اولیه !
یه هاست تهیه میشه برای هسته وبسایت ( برای شروع روی وردپرس هستیم ) یه هاست دانلود هم برای دانلودیامون ! که از دیتاسنتر قدرمتندی هست که وبسایت های دانلود ها و دوستی ها و .... دارن توسطش میزبانی میشن .
شرایط شراکت خیلی سادست :
- یا شما میخواید با من شریک بشید و همه هزینه ها نصف میشه سود هم نصف میشه !
- یا شما یه قسمتی رو بر عهده میگیرید ؛ مثلا مدیریت تبلیغات که هزینه تبلیغات رو بر عهده میگیرید و حالا هرچقدر سود داشته باشیم شما سهم بیشتری دارید !
این شرایط شراکت هست .
حالا سایت رو اوردیم بالا کی توش پست بذاره؟؟؟؟
خب پس به چند نفر هم نیاز داریم که به عنوان نویسنده توی سایت فعالیت کنن !
یه فرصت شغلی خیلی خوبی هست برای شما که دوست دارید توی خونتون به صورت دورکاری یه درامدی داشته باشید بنا بر فعالیت خودتون !!!
این سمت هم شرایط خودشو داره :
- بستر اینکه تمامی اهنگ ها دارای تگ اختصاصی باشن برای شما فراهم میشه .
- کاور و نیازات گرافیکی بر طبق الگویی که ما نیاز داریم باید باشه و خدمت شما ارائه میشه .
- در تاریخی از ماه پست های شما بررسی میشه و نسبت به فعالیت خودتون حقوقتون رو دریافت خواهید کرد .
هر پستی که در سایت بذارید یک هزینه ای داره که به نویسندگان گفته خواهد شد .
این پروزه میخواد خیلی بزرگ باشه ! از لحاظ هزینه هم من خودم میتونم همرو ساپورت کنم فقط مشکلم نویسنده هایی هست که فعال باشن . اسم سایت هم میتونه برند خوبی باشه اسمش خیلی بنظر خودم خوبه !!!

اگر کسی فکر میکنه میتونه با من همکاری کنه و دوست داره از طریق راه های ارتباطی زیر من در خدمتم :
تلفن : 09309898632
تلگرام : @hosi6265
رو همون شماره هم تلگرام هست !!

من منتظر تک تکتون هستم!