از تمامی دوستان متشکرم / لطفا در مورد این شرکت اگر اطلاعاتی دارید بفرمایید / شرکت های دیگه رو تا حدودی میشناسم/
از تمامی دوستان متشکرم / لطفا در مورد این شرکت اگر اطلاعاتی دارید بفرمایید / شرکت های دیگه رو تا حدودی میشناسم/
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
سلام
اینجا یه نفر راجع به fnxcard.com تجربش رو گفته. البته من تائید یا رد نمی کنم.
کسب درآمد از اینترنت
ققنوس شرکت معتبری باید باشه !
چند ساله که میشناسمش اما باهاش پرداخت نداشتم.
البته وقتی که بانک سامان تاییدش کرده ، باید معتبر باشه !
ویرایش توسط IranianServer : October 15th, 2010 در ساعت 17:06 دلیل: غلط املایی
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
it,s ok
سلام،
پ.خ. کردم واستون
شرکت ققنوس به مدیریت احدی پور یک کلاهبردار و سرکار بذار به تمام معناست
FNXCARD.com
که فعلا 557000 تومن من را خورده است حتی اعتبار بانک کشاورزی را هم جعل کرده است این هم لینک اخطار بانک کشاورزی به کاربرانش در مورد این شرکت کلاهبردار
agri-bank.com/News/NewsF/Item.asp?NewsID=2886
قبلا هم به نام مای کاردز دات آی آر فعالیت کلاهبردارانه داشته است با ادعای تنها شرکت ایرانی شریک مایکروسافت !
mycards.ir
البته چون این سایت قطع شده است آرشیوش را میتونید از سایت آرشیو دات ارگ ببینید ، لینک زیر
web.archive.org/web/20080506021003rn_1/www.mycards.ir/Loading
این هم یک وبلاگ در مورد کلاهبرداری ها اون
fnxcard1.blogfa.com
شماره حسابهاش هم اینه در بانکهای مختلف :
حساب 0004404506612 بانک تجارت شعبه 6030 بنام احمد رضا احدی پور کارت : 6273533130042873
حساب 8038008071481 بانک سامان شعبه 803 بنام احمد رضا احدی پور کارت : 6219861108071480
حساب 131080029108711 بانک اقتصاد نوین شعبه 1301 بنام احمد رضا احدی پور کارت : 6274121129108718
حساب 13038004204261 بانک پاسارگاد شعبه توحید بنام آقای احمد رضا احدی پور
تلفن و آدرسش هم اینه :
اصفهان ، چهارباغ بالا ، فاز یک مجتمع کوثر ، طبقه دوم ، واحد 408
تلفن : 6204574 - 6260150
ویرایش توسط esfahanhost : October 31st, 2010 در ساعت 02:13
پیشنهاد ها و کارهاشون خیلی جذاب میومد , و از اونجایی که چیزهایی که متاسفانه در اینجا خیلی جذاب و خوب هستند شاید یک امایی داشته باشند از اون طریق اقدام نکردم.
FNXCard شرکتی هست که حدود 10 ساله فعالیت داره و هر سال در نمایشگاه ها حضور پیدا می کنه. از طرف دیگه دارای Swift Code انحصاری هستش و وکلایی در کشورهایی که در آن ها حساب باز می کنه، داره. به خاطر تحریم ها این شرکت مجبور شده میزبان خودش رو از ایتالیا و آذربایجان به انگلستان و استرالیا تغییر بده و ضمنا به تازگی توسط وکلای خود در آمریکا، در این کشور هم حساب باز می کنه و با تازگی علاوه بر VISA و Master کارت های American Express رو هم اضافه کرده.
در کل شرکت معتبریه و به نظر من اگر مشکلی پیش میاد از طرف خارجی هاست نه این شرکت، گرچه تضمین بازگشت پول Block شده رو هم می کنند. من یه مدت ازشون Master Card داشتم و مشکلی هم نبود. به نام خودم و به آدرس ایران، فیزیکی و کاملا حقیقی.
اون مطلبی رو هم که از طرف بانک کشاورزی دوستان لینک دادند، ربطی به کلاهبرداری نداشت، فقط گفته شده بود که این ها تأییدیه بانک رو گذاشتند تو سایت شون که بله من هم یه چیزایی یادمه، ولی مورد خاصی نبود و به نظرم یه سوء تفاهم جزیی می اومد.
به هر حال تصمیم با خودتون... ولی همیشه نه به خاطر مشکل داشتن شرکت ایرانی، به خاطر مسائل تحریم و ... چند نکته رو مد نظر داشته باشید و رعایت کنید:
- شما آمریکایی نیستید!! پس نیازی به بیمه، خرید توسط POS، گرفتن پول از ATM رزرو هتل و ... ندارید!
بنابراین همیشه ارزون ترین کردیت کارت رو سفارش بدید.
- هیچ وقت پول رو نگذارید تو حسابتون بمونه و خاک بخوره. هر وقت کاری داشتید، از طریق شرکت یا واسطه، حساب رو شارژ کنید و بلافاصله خرج اش کنید. روی ضمانت بازگشت پول بلاک شده، زیاد حساب باز نکنید و خودتون رو جای مدیرعامل اون شرکت واسطه قرار بدهید و متوجه ضرر احتمالی اون شخص در صورت بلاک شدن حساب ها باشید.
- اگر ضرورتی ندارد، اقدام به خرید کارت و مخصوصا اکانت PayPal نکنید. از طریق افرادی که حساب دارند و یا مراکز موجود و البته معتبر اقدام به پرداخت کنید.
- اگر صاحب یه بیزینس بزرگ هستید، حتما دفتر اصلی (Holding Company) یا حداقل شعبه ای از شرکت تون رو در جایی مثل اروپا تأسیس کنید و توسط دفتر خارجی به تجارت بین المللی بپردازید. ضمن اینکه در این دفتر همواره از یک وکیل درجه 1 و حسابدار قابل اعتماد استفاده کنید. اگر چنین شرکتی تأسیس کنید، کمپانی های دنیا مشکلی با ایرانی بودن شما ندارند و فقط به شما به چشم یک شرکت مثلا انگلیسی نگاه می کنند.
موفق باشید![]()
How terrible is wisdom when it holds no benefit for the wise?" - Louis Cypher"
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)