نقل قول نوشته اصلی توسط Farid Saadat نمایش پست ها
١٥ مگابيت به هر سرور ٥ مگابيت ميرسونه. هر سرور سرعت دانلود ٦٠٠ كيلوبايت خواهد داشت. واقعا به نظر شما كسى با اين سرعت ، سرور خريدارى ميكنه ازتون ؟
دوست عزیز اول این که ما شیر میکنیم این پهنای باند اختصاصی را نه این که پارتیشن بندی کنیم برای هر سرور چقدر سرعت بره
اگر 2 مگابایت سرعت دانلود باشه برای یک رک 41 یونیتی بدون کسری سرعت میتونید استفاده کنید
من با یک سری شرکت های هاستینگ صحبت کردم که سرور دست خودشون بود اینا سرور را با سرعت 512 کیلو بایت کلو میکنن ینی 1/3 سرعت که ما میخوایم بدیم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط zartosht نمایش پست ها
این بحث فایده ای نداره ؛ شما میدونید هزینه هر smt1 ماهانه چند میلیون تومن هست ؟ بعد این هزینه رو با هزینه 150 هزار تومنی هر یونیت مقایسه کنید ، هزینه برق و .. رو هم حساب کنید اصلا بحث الکی هست ایجاد کردین .

یک زمان شما مثلا 4-5 تا رک داشته باشی داخل تهران باشی مثل مهن وب هاست یا روبیناسروریا هاست ایران اقدام به راه اندازی سرور روم در ساختمان خودتان و اقدام به اتصال با چندین بک بون میکنید خوبه نه اینکه تو شهرستان بخوای سرور روم بزنی :|
حرفتون درست هست ما قصد این را داریم که ساختمونی توی تهران در اختیار بگیریم
برای شروع کار با این مشخصاتی که گفتم سرعت 1/5 مگابایت سرعت دانلود سرور باشه جوابگوی کار دیتا سنتر نیست ؟