-
August 23rd, 2016, 10:06
مصرف بالای پردازنده و io توسط whmcs
سلام
وقت بخیر عزیزان
مدتی هست که یه مشکلی برام پیش اومده
من نمایندگی هاست سی پنل دارم. به تازگی وقتی کران جاب whmcs اجرا میشه مصرف پردازنده از 10 درصد به 60 و گاهاً به 93 درصد میرسه
با مدیر سرور صحبت کردیم میزان پردازنده اختصاص یافته رو افزایش داد ولی وضعیت تقریباً همونه
اولش خیال کردم از ماژول نمایندگی IR فراسو باشه. چون تنها تغییری بود که در whmcs داده بودم. اما با غیرفعال کردنش باز هم مشکل پا برجاست
ممنون میشم راهنمایی کنید علت چیه؟
شایان ذکره که این رخداد به صورت رندوم، یهو می بینی هفته ای 3 روز اینطوری میشه
گزارش ریز مصرف منابع:
Capture.PNG
ویرایش توسط Reza G : August 23rd, 2016 در ساعت 10:11
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس:
ارسال ایمیل
-
-
August 23rd, 2016 10:06
# ADS
-
August 23rd, 2016, 11:01
عضو دائم
پاسخ : مصرف بالای پردازنده و io توسط whmcs
با سلام و عرض ادب
این مشکل ممکن است مربوط به یکی از سرویس های تعریف شده در WHMCS باشد به عنوان مثال سرویس که در WHMCS برای یک کاربر تعریف شده است از زمان انقضاء آن سرویس گذشته است اما به دلیل وجود یک مشکل WHMCS قادر به مسدود سازی آن سرویس نیست و به همین جهت مصرف CPU به دلیل طولانی شدن زمان اجرای Cron بالا میرود.
دلایل دیگری نیز میتواند داشته باشد که باید بررسی فرمایید تا مشکل مورد نظر را پیا و رفع فرمایید.
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
-
تعداد تشکر ها از a.e به دلیل پست مفید
-
August 23rd, 2016, 11:57

نوشته اصلی توسط
a.e
با سلام و عرض ادب
این مشکل ممکن است مربوط به یکی از سرویس های تعریف شده در WHMCS باشد به عنوان مثال سرویس که در WHMCS برای یک کاربر تعریف شده است از زمان انقضاء آن سرویس گذشته است اما به دلیل وجود یک مشکل WHMCS قادر به مسدود سازی آن سرویس نیست و به همین جهت مصرف CPU به دلیل طولانی شدن زمان اجرای Cron بالا میرود.
دلایل دیگری نیز میتواند داشته باشد که باید بررسی فرمایید تا مشکل مورد نظر را پیا و رفع فرمایید.
ضمن تشکر از شما
راهی هست که مصرف رو پایین بیاریم؟ منظورم متوقف کردن پروسسی هست که مصرف رو بالا میبره.
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس:
ارسال ایمیل
-
-
August 23rd, 2016, 12:17
عضو دائم
در زمانی که cron اجرا میشه به صورت کلی WHMCS را بررسی میکنه و راهی برای توقف یک بخش از بررسی نیست.
پیشنهاد میشه WHMCS را به صورت دستی چک کنید و اگر مشکلی دیدید برطرف کنید.
لاگ های سیستمی مربوط به whmcs نیز میتونه به شما کمک کنه.
-
-
August 23rd, 2016, 12:47
نکته جالب اینجاست که الان توی لاگ نگاه کردم. 20/8 اجرا شده به صورت کامل. 21/8 اصلاً اجرا نشده. 22/8 ناقص اجرا شده. تا ساختن فاکتور پیش رفته و گیر کرده.
این رفتارشو نمیتونم درک کنم. آیا اگه مشکلی باشه نباید همیشه برقرار باشه؟
تماس:
ارسال ایمیل
-
-
August 23rd, 2016, 13:01
عضو دائم
با توجه به مواردی که فرمودید کاملاً مشخص است که در ایجاد فاکتورها مشکل وجود دارد.
از چه نسخه ایی استفاده می کنید؟
در صورت امکان آپگرید whmcs را انجام دهید.
-
-
August 23rd, 2016, 13:07

نوشته اصلی توسط
a.e
با توجه به مواردی که فرمودید کاملاً مشخص است که در ایجاد فاکتورها مشکل وجود دارد.
از چه نسخه ایی استفاده می کنید؟
در صورت امکان آپگرید whmcs را انجام دهید.
نسخه 6.3.1
نسخه جدیدتری هم موجود هست؟
البته این هم بگم با اجرای دستی کران جاب، بدون مشکل انجام میشه. اما اجرای اتوماتیکش با مشکل همراه است.
تماس:
ارسال ایمیل
-
-
August 23rd, 2016, 13:29
عضو دائم
Cron را با چه دستوری اجرا میکنید؟
-
-
August 23rd, 2016, 13:33

نوشته اصلی توسط
a.e
Cron را با چه دستوری اجرا میکنید؟
برای تست گذاشتمش توی مسیر پیشفرض خودش (داخل public_html) ! بعد با مرورگر cron.php رو اجرا کردم
تماس:
ارسال ایمیل
-
-
August 23rd, 2016, 14:43
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Reza G
برای تست گذاشتمش توی مسیر پیشفرض خودش (داخل public_html) ! بعد با مرورگر cron.php رو اجرا کردم
منظور حالت دستوری تعریف شده در بخش cron job بود ، به صورت php -q تعریف شده است یا به صورت get ؟
-