نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 49

موضوع: فارغ التحصیلان رشته کامپیوتر،راهنمایی کنید !

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن 98M!zban آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    79
    تشکر تشکر شده 
    1,132
    تشکر شده در
    610 پست

پیش فرض پاسخ : فارغ التحصیلان رشته کامپیوتر،راهنمایی کنید !

نقل قول نوشته اصلی توسط black.p نمایش پست ها
    سلام
    نه بابا شما فشمم بدید بنده چیزی نمیگم اگر واقعا از سر خیر خواهی باشه !
    خودمم همین فکر رو داشتم که برم وارد نظام شم ولی دو دل بودم الان که شما میگید و بهش فکر میکنم میبینم واقعا بهترین گزینس میریم نظام کنارش هم کامپیوتر ادامه میدم هر از گاهی میرم آموزشگاهی جایی.
    دور بودن از خونه اصلا مهم نیست برام حاضرم همین الان برم نقطه صفر مرزی تو زاهدان اونجا خدمت کنم ...
    با این اوصاف منتظر میمونم بهمن بشه امتحان دانشکده افسری بدم راحت قبول میشم ،برم اونجا...
    و دوستمون iHSG هم که گفتن این همه مزایا داره واقعا کیه که ازش نگذره ، من خودم نمی دونستم اینا رو ...

خوب خداروشکر حداقل حرفام بدردت خورد . الان 18 سالته مثل من 25 سالت بشه پشیمون نمیشی که چرا نکردی

بهترین کار ممکن رو می کنی . برید دانشکده افسری . چهار سال درس می خونید بهتون حقوق میدن بعد چهارسالم با درجه ستوان دوم وارد یک پادگان میشید و جالب اینجاست که تا 20 سال بعدش به درجه سرهنگی میرسید

خوب آخه چی بهتر از این ؟ کدوم کار رو سراغ دارید اینقدر خوب و جامع بدون هیچ دردسری صبح تا ظهر با سرویس بیان دنبالت با سرویس ببرنت . نهار و شامت آماده . کلی سرباز و درجه پایینتر از خودت در اختیارت ؟

حالا شما که به کامپیوتر واردی توی نظام خیلی از کامپیوترت استفاده می کنند . اصلا در کنار دانشکده افسری کلاس های شبکه یا برنامه نویسی رو کامل برو و تخصص های کامل کسب کن و علاقه داشته باش و یاد بگیر

خود همون نظام ببین چطور از تخصصت استفاده میکنه اگر پشتکار داشته باشی

و موضوع مهمتر در تمام این سالها تا قبل ازدواج سعی کن از حقوقت پس انداز کنی موقعی که به سن ما رسیدی یک پس انداز داشته باشی راحت ازدواج کنی . بعد از ازدواج هم به صورت پاره وقت میری دانشگاه آزاد یا علمی کاربردی یا چیزی آروم آروم درستو میخونی و مدرک لیسانس کامپیوترتم میگیری ( برای گرفتن مدرک هیچ عجله ای نیست )

وقتی مدرکت رو گرفتی و سر خونه زندگی خودت بودی یه شرکت یا یه مغازه میزنی بعد از ظهر ها سرگرم اونجا باشی

موفق باشی و امیدوارم در آینده هم همسرت هم بچت خوشبخت باشن و در رفاه واسه اینکه امروز که جوون بودی عاقل بودی و به حرف ها و تجربه های دیگران اهمیت دادی
    ارائه هاست با هارد فول SSD و وب سرور لایت اسپید و کانفیگ فوق سرعتی و امنیتی
    گروه فناوری اطلاعات و ارتباطات 98 میزبان
    تلفن : 05135010908 - پشتیبانی تلگرام : mizban98_support

2. تعداد تشکر ها از98M!zban به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)