نوشته اصلی توسط
speednet
سلام
شما باید
توانایی های خودتون رو بسنجید به همیشه اگر تو شاخه خودتون سر باشید همیشه کار هست همیشه
و اینکه شما دانشگاهی که وارد میشه چه دانشگاهیه دولتی ؟ دانشگاه تهران ؟ دانشگاه صنعتی شریف ؟ دانشگاه آزاد شعبه اسکل اباد؟ علمی کاربردی اسکل گران ؟ کدوم دانشگاه
بعدش بستگی داره چقدر کسب علم کنید .
به نظر من اگه به کاری علاقه داشته باشه و با پشتکار روش زحمت بکشی حتما نتیجه میرسی من همیشه میگم با عرض عرض خواهی حتی اگه کسی به چاه کشی علاقه داره (هیچ کس نداره ) اگه بره تو رشتش زحمت بکشه مخ اون رشته میشه .
در ثانی کار نباشد ؟ علم شما مگه به باد میره ؟ اصلا بزاریم شما رفتین کارگری ، آیا علمتون از بین میره ؟
در ثانی اکثر افرادی که در این فروم فعالیت میکنن مثل بنده بی سواد هستن و می تونم بگم 85 درصد شایدم بیشتر تو این فروم اصلا همچین رشته تحصیلی نخوندن یا تو دانشگاه های اسکل اباد خودن ،
ادمهایی هم هستن که تو دانشگاهای اسکل اباد خوندن اما دانش علمشون خوبه و نباید نادیده گرفت
شما به توانایی های خودتون رو بسنجید
بعد خودتون تصمیم بگیر اینجا اگه بخواین نظراتو بخونید هر کس با توجه به شرایط خودش شما رو راهنما یی میکنه بدتر دو دل میشید
به نظر من اگر به خاطر پول رشته انتخاب می کنید پزشکی میتونه خیلی بهتر باشه یا حقوق
موفق باشید