-
August 21st, 2016, 23:15
عضو انجمن
پاسخ : افزونه simple - p/ ro/ /x/y

نوشته اصلی توسط
m.ghf
من از ایران هاست پرس و جو کردم، جوابشون این بود:
بحث استفاده این پلاگین از URL Fopen هست که فعال بودنش مشکل امنیتی ایجاد می کنه
دیگه نمیدونم باید از کجا تهیه کنم که قابل اطمینان باشه. اگر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه.
در اکثر هاست های اشتراکی این امکان غیر فعال است سعی کنید یه سرور مجازی سبک برای خود تهیه کنید
-
تعداد تشکر ها از RealHAM به دلیل پست مفید
-
August 21st, 2016 23:15
# ADS
-
August 21st, 2016, 23:27
عضو انجمن
آقا من 100 بار این مورد رو پرسیدم اصلاً کسی جواب نداد که ما باید چی کار کنیم که سایت imdb رو در ساب دامینی جدید با استفاده از این افزونه یا افزونه دیگه و یا حتی اسکریپت بالا بیاریم!!!!
لطفآً یکی راهنمایی کنه که چی کار باید بکینم این افزونه کار میکنه با این بریم نه اگر کار نمی کنه یه اسکریپتی چیزی معرفی کنید یا قیمتش رو اینجا یا خصوصی بهم بگید.ممنون
-
تعداد تشکر ها از ColdWorld به دلیل پست مفید
-
August 22nd, 2016, 08:04
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
m.ghf
من از ایران هاست پرس و جو کردم، جوابشون این بود:
بحث استفاده این پلاگین از URL Fopen هست که فعال بودنش مشکل امنیتی ایجاد می کنه
دیگه نمیدونم باید از کجا تهیه کنم که قابل اطمینان باشه. اگر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه.
اگر از این افزونه میخواید استفاده کنید که کاری با url fopen نداره، به هر حال از هر جایی هاست میگیرید حتما استرداد وجه داشته باشد، در همینجا هم تاپیک درخواست بزنید میزبانی های معتبری پیدا میشود.
https://wordpress.org/plugins/simple-*****/
-
تعداد تشکر ها از T.Toosi به دلیل پست مفید
-
August 22nd, 2016, 08:15
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ColdWorld
آقا من 100 بار این مورد رو پرسیدم اصلاً کسی جواب نداد که ما باید چی کار کنیم که سایت imdb رو در ساب دامینی جدید با استفاده از این افزونه یا افزونه دیگه و یا حتی اسکریپت بالا بیاریم!!!!
لطفآً یکی راهنمایی کنه که چی کار باید بکینم این افزونه کار میکنه با این بریم نه اگر کار نمی کنه یه اسکریپتی چیزی معرفی کنید یا قیمتش رو اینجا یا خصوصی بهم بگید.ممنون
سلام
فکر نمی کنم بتوانید این کار را انجام بدید چون X-Frame-Options و Content-Security-Policy روی imdb ست شده است و این ها در حالت معمول اجازه چنین کاری را به شما نخواهند داد
-