-
October 14th, 2010, 20:04
پاسخ : مشکل در با یکی از هاستینگ ها در تمدید دامنه

نوشته اصلی توسط
hello
خطايي كه در عكس هست مربوط به عمليات renew كردن دومين هست كه دلايل مختلفي داره ، گاهي Directi قاطي مي كنه ! گاهي هم ريسلر سطح بالاتر به مقدار كافي شارژ در پنل خودش نداره.
اگر قصد انتقال داريد هموطور كه دوستان عرض كردند Move Service كنيد و ببينيد ميشه يا اين اختيار بسته شده
براي تمديد هم بايد با ريسلر اصلي صحبت كنيد اگر مشكل از اعتبار اون ها نباشه ميتونيد از ساپورت Directi براي حل مشكل استفاده كنيد.
هاستینگی که دامنه خریدم از قصد دامنه تمدید نکردند شارژ دارند
نمیشه مستقیم از دایرکتی تمدید کنم ؟؟
چون امکان تمدید هست
-
-
October 14th, 2010 20:04
# ADS
-
October 14th, 2010, 20:10
عضو دائم
بعيد مي دونم...يعني چنين چيزي رو در Directi نديدم...
يا بايد ريسلر اصلي مستقيما پرداخت كنه يا اعتبار شما رو زياد كنه تا از حساب خودتون پرداختش كنيد
اگر اينطور كه ميگيد هست و طرف قصد داره اذيت كنه تمديد دومين و موندن روي چنين جايي يقينا معقولانه نيست،چرا كه فردا روز همين قضيه ممكنه به شكل بدتري تكرار بشه.
به نظر من بهترين كار Move كردن به يك پنل معتبر هست.
-
-
October 14th, 2010, 20:12

نوشته اصلی توسط
hello
بعيد مي دونم...يعني چنين چيزي رو در Directi نديدم...
يا بايد ريسلر اصلي مستقيما پرداخت كنه يا اعتبار شما رو زياد كنه تا از حساب خودتون پرداختش كنيد
اگر اينطور كه ميگيد هست و طرف قصد داره اذيت كنه تمديد دومين و موندن روي چنين جايي يقينا معقولانه نيست،چرا كه فردا روز همين قضيه ممكنه به شكل بدتري تكرار بشه.
به نظر من بهترين كار Move كردن به يك پنل معتبر هست.
منم میخوام move کنم اما امکان move کردن بستند
پنل خودم اگر 1$ بیشتر شارژ داشت میشد خودم تمدید کنم
-
-
October 14th, 2010, 20:12
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mr.he3am
آهان! اين رو نديده بودم...
بهترين كار سازش با طرف هست ! حتي اگر از خود Directi پيگيري كنيد ممكنه طرف دلايلي رو براي Directi بياره و Directi در قضيه دخالتي نكنه...
با ارائه مشخصات و مدارك به پشتيباني Direti احتمال انتقال بايد وجود داشته باشه
-
-
October 14th, 2010, 20:14

نوشته اصلی توسط
hello
آهان! اين رو نديده بودم...
بهترين كار سازش با طرف هست ! حتي اگر از خود Directi پيگيري كنيد ممكنه طرف دلايلي رو براي Directi بياره و Directi در قضيه دخالتي نكنه...
با ارائه مشخصات و مدارك به پشتيباني Direti احتمال انتقال بايد وجود داشته باشه
شنبه میرم شرکتشون آبرو ریزی راه میندازم
-
-
October 14th, 2010, 20:16
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mr.he3am
ببین عزیزم ، الان صاحب اصلی دامین کسی هست که Customeri داره ، یعنی شما ، بقیه فروشنده و پرداخت کننده هستند! !
به Directi ایمیل بزن و بگو که این طرف همچین کاری کرده ، و الان صاحب دامین شما هستی ، چون Customer Panel داری
ببین این داریرکتی چی میگه
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
-
-
October 14th, 2010, 20:18

نوشته اصلی توسط
vPsPersia.COM
ببین عزیزم ، الان صاحب اصلی دامین کسی هست که Customeri داره ، یعنی شما ، بقیه فروشنده و پرداخت کننده هستند! !
به Directi ایمیل بزن و بگو که این طرف همچین کاری کرده ، و الان صاحب دامین شما هستی ، چون Customer Panel داری
زبان بلد نیستم
-
-
October 14th, 2010, 20:23
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mr.he3am
با اين كار فقط دردسر بيشتر ميشه
اگر براي آبروريزي بريد شركت و اينجوري اقدام كنيد،يقينا ميگند بريد شكايت كنيد ! حالا تا شما شكايت كنيد و جوابيه بياد و مرال قانونيش تموم بشه 2-3 ماهي دومينتون رو هوا خواهد بود !
البته من كاملا از قضيه خبر ندارم كه چه روش هايي رو امتحان كرديد يا نكرديد ولي اگر بتونيد با طرف كنار بيايد شديدا به نفعتون هست
چون از خود Directi هم كه قرار باشه پيگيري كنيد ميتونند سنگ اندازي كنند، البته دادن يك تيكت به Directi خرجي نداره و ممكنه قضيه براحتي حل بشه چون پنل دومين دست شماست.
---------- Post added at 08:23 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------
در بخش انگليسي فروم پست بديد ، يكي از دوستان ترجمه مي كنه براتون ...
-
-
October 14th, 2010, 20:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mr.he3am
زبان بلد نیستم
خدا گوگل را آفرید!
Google Translate
تو اول چت بگین که ایرانی هستین تا اگه هم چیزی رو نفهمیدین بهتون بیشتر توضیح بدن :دی
پ.ن: به نظرم موقتا یه دامنه دیگه بخرید تا سایتتون داون نمونه بعدش به مشکل این دامین رسیدگی کنید!
Google is your friend. All smart people use Google before asking dumb questions.
-
-
October 14th, 2010, 20:51
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
vPsPersia.COM
اگه طرف بخواد میتونه همین مشخصات رو هم عوض کنه و انتقال بده به یک پنل دیگه ، کلا" subreselleri چیزه مزخرفیه
-