-
August 18th, 2016, 17:29
درخواست اسکریپ پشتیبانی و فاکتور
سلام دوستان، بنده قصد دارم سایتی راه اندازی کنم که در اون کاربر فایلی رو از طریق سیستمی مانند تیکت برای من ارسال کنه و سپس بعد از اینکه من بر روی فایل و درخواستهای ایشون کار کردم فاکتوری ایجاد کنم که کاربر پرداخت آنلاین کنه و فایل رو براش ارسال کنم، ممنون میشم اگه همچین اسکریپتی هست بنده رو راهنمایی کنید
-
-
August 18th, 2016 17:29
# ADS
-
August 18th, 2016, 17:59
عضو جدید
پاسخ : درخواست اسکریپ پشتیبانی و فاکتور
فکر میکنم whmcs برای شما مناسب باشد.
-
-
August 18th, 2016, 18:04
عضو انجمن
چه محصولى ميخواييد ارائه كنيد ؟
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
-
-
August 18th, 2016, 18:08
سیستم whmcs برای کار من بسیار گسترده حجیم و گرون هستش، کار بنده ترجمه و تایپ هستش قراره فایل رو بگیرم و بعد از ترجمه وقتی کاربر مبلغ رو پرداخت کرد فایل نهایی رو ارسال کنم، همچنین میشه از این سیستم برای امور دیگه هم مثل خدمات استفاده کرد که کاربر درخواستش رو بده و بعد از بررسی و برآورد قیمت توسط من فاکتور ایجاد و بعد از پرداخت خدمات انجام بشه
ویرایش توسط meysam98 : August 18th, 2016 در ساعت 18:11
-
-
August 18th, 2016, 18:11
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
meysam98
این سیستم برای کار من بسیار گسترده حجیم و گرون هستش
در صورت تمایل بصورت اختصاصی و با هزینه حداقلی برای شما برنامه نویسی می کنیم. برای اطلاعات بیشتر آدرس ایمیل تون رو در پ.خ. ارسال بفرمایید.
-
-
August 18th, 2016, 18:13

نوشته اصلی توسط
illusive_man
در صورت تمایل بصورت اختصاصی و با هزینه حداقلی برای شما برنامه نویسی می کنیم. برای اطلاعات بیشتر آدرس ایمیل تون رو در پ.خ. ارسال بفرمایید.
امکان ارسال پیام خصوصی برای اکانت بنده مقدور نیست، لطفا هزینه حدودی و نمونه کار قبلیتون رو بدین
-
-
August 18th, 2016, 18:20
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
meysam98
امکان ارسال پیام خصوصی برای اکانت بنده مقدور نیست، لطفا هزینه حدودی و نمونه کار قبلیتون رو بدین
متاسفانه امکان ارایه نمونه کار وجود نداره، ولی در صورت تمایل به آدرس jasow@mail.com میتونید درخواست تون رو ارسال بفرمایید تا در مورد جزئیات صحبت کنیم.
-
-
August 18th, 2016, 20:06
عضو انجمن
درود، فکر نمیکنم سیستمی وجود داشته باشه که روی این موردی که شما میخواین کار کرده باشه و بخش های اضافی یا کمتر نداشته باشه؛ ساده ترین روش از دیدگاه من، راه اندازی سیستم تیکتینگ هست و برای بخش پرداختش هم اگر درگاه واسطه دارید بکارگیری فرم پرداخت اون درگاه برای پرداخت ها هست.
بامهر
-
تعداد تشکر ها از sitetheme به دلیل پست مفید
-
August 18th, 2016, 20:10
عضو انجمن
درود. در صورتى كه اختصاصى ميخواييد ، ميتونم خدمتتون معرفى كنم. ايدى تلگرام در امضا
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
-
-
August 18th, 2016, 20:11

نوشته اصلی توسط
sitetheme
درود، فکر نمیکنم سیستمی وجود داشته باشه که روی این موردی که شما میخواین کار کرده باشه و بخش های اضافی یا کمتر نداشته باشه؛ ساده ترین روش از دیدگاه من، راه اندازی سیستم تیکتینگ هست و برای بخش پرداختش هم اگر درگاه واسطه دارید بکارگیری فرم پرداخت اون درگاه برای پرداخت ها هست.
بامهر
درسته منم به همین نتیجه رسیدم چون هم هزینه کمتری داره و هم پیچیدگی سیستم هایی مثل whmcs رو نداره، البته اگه این ایده یه اسکریپت دریافت پروژه و پرداخت وجه و سپس انجام باشه یا به صورت یه پلاگین برای وردپرس نوشته بشه میتونه مشتریان زیادی در بین فریلنسرها داشته باشه
-
تعداد تشکر ها از meysam98 به دلیل پست مفید