سرمایه من وقتم هست و پشتکارم / سرمایه مالی ندارم / برای ایده جدید باید سرمایه داشت چون تقریبا اینجو ایدها اسکریپت رایگانی براشون نست
ولی وقت و پشتکار لازم رو دارم علاوه بر اینا به اینترنت اشنایی کامل رو دارم میدونم چطور عمل کنم که توی کمترین زمان بهترین بهره رو بگیرم تنها سرمایم همینه مقداری هم بد کد نویسی اشنایی دارم در حدی که بتونم یه تغییراتی توی قالب بدم یا مشکلات جزئی رو برطرف کنم
خودمم فک نمیکنم شبکه اجتمایی یا چت الان دیگه به صرفه باشه هرچند ادم صبوری هستم و سروکله زدن با کاربرا دیگه تخصصم شدم ولی خب چت که کلا ***** میکنن جمعه مجازی هم به قول دوستمون زیاده شد سایتهای خبری هم علاوه بر هزینه زیادی که باید براش انجام داد حداقل یه پارتی کلفت هم باید داشته باشید / سایتهای تفریحی یا همون مجلات زرد هم باید بازدید خیلی زیاد باشه حداقل 500 هزار بازدید رو روزانه داشته باشه که کسی بهت تبلغ بده /
نمیدونم واقعا شاید طرز فکر من اشتباه باشه / ممنون میشم راهنماییم کنید و در مورد اینکه چه سایتی الان زده شه و در چه موردی باشه بدرد میخوره که به گفته دوستمون هم الان جواب بده هم تا 5 سال دیگه بشه سرپا نگهش داشت