-
August 17th, 2016, 12:39
وضعیت سرویس دهندگان زیر 10 هزار تومان
سلام خدمت همه دوستان ، مشاهده کردیم ، در انجمن سرور محازی رایگان ، دیگه از اون بد تر سرور با 2 گیگ رم 4 هزار تومان و 4 گیگ رم 10 هزار تومان!!!!!!!!!! ارائه میدن
این اشخاص به فکر دیگران نیستن؟ بعد جالبه خوده بنده سرویس تستی که ازشون دریافت کردم ، مدل سی پیو یه چیز بود ، سرویسی که خرید کردم یه چیز دیگه
پس این سیاست کاری که سرویس تست در یک سرور جدا جهت گول زدن مشتری ارائه میشه که کاملا خلوت میباشد
این قیمت ها تا کی میخوااد ادامه پیدا بکنه؟ اخه 4 هزار تومان کجای کره زمین سرور مجازی میدن!!!! اونم منابع کاملا اختصاصی!!!!!!!!!!
-
تعداد تشکر ها ازssdweb77 به دلیل پست مفید
-
August 17th, 2016 12:39
# ADS
-
August 17th, 2016, 12:47
پاسخ : وضعیت سرویس دهندگان زیر 10 هزار تومان

نوشته اصلی توسط
ssdweb77
سلام خدمت همه دوستان ، مشاهده کردیم ، در انجمن سرور محازی رایگان ، دیگه از اون بد تر سرور با 2 گیگ رم 4 هزار تومان و 4 گیگ رم 10 هزار تومان!!!!!!!!!! ارائه میدن
این اشخاص به فکر دیگران نیستن؟ بعد جالبه خوده بنده سرویس تستی که ازشون دریافت کردم ، مدل سی پیو یه چیز بود ، سرویسی که خرید کردم یه چیز دیگه
پس این سیاست کاری که سرویس تست در یک سرور جدا جهت گول زدن مشتری ارائه میشه که کاملا خلوت میباشد
این قیمت ها تا کی میخوااد ادامه پیدا بکنه؟ اخه 4 هزار تومان کجای کره زمین سرور مجازی میدن!!!! اونم منابع کاملا اختصاصی!!!!!!!!!!
عرض ادب
در ایران
-
تعداد تشکر ها ازrezaserver به دلیل پست مفید
-
August 17th, 2016, 12:50
عضو انجمن
اینجا هر جا نیست اینجا ایران و تمامی این ها یک مشکل داره که قیمت ها زیر نظر هیچ صنفی نیست و هر جا یک قیمت میدن، البته مقصر مشتری هم هست که برای 1000 تومن میره از بدترین سرویس دهنده میگیره به جای گرفتن یک سرویس 10 تومنی میره 10 بار یک سرویس 1000 تومنی میگیره
سرو دانلود
دانلود فیلم-سریال-زیر نویس و عکس بازیگران
-
تعداد تشکر ها از chaishpish به دلیل پست مفید
-
August 17th, 2016, 12:50
عضو انجمن
من کاری به همکاران ندارم
شاید یکی دوست داشته باشه سرور بخره ماهی 300 تومن بده بعدش سرور مجازی مفتی بده . ( هرکسی اختیار مال خودش رو داره )
---
اما برای کسی که بخواد بفروشه و احیانا سود کنه 4 هزار تومن که گفتید فقط پول آیپی هستش که خودش باید به دیتاسنتر پرداخت کنه . جدا از بقیه موارد ...
-
تعداد تشکر ها از k-pax به دلیل پست مفید
-
August 17th, 2016, 13:04

نوشته اصلی توسط
k-pax
من کاری به همکاران ندارم
شاید یکی دوست داشته باشه سرور بخره ماهی 300 تومن بده بعدش سرور مجازی مفتی بده . ( هرکسی اختیار مال خودش رو داره )
---
اما برای کسی که بخواد بفروشه و احیانا سود کنه 4 هزار تومن که گفتید فقط پول آیپی هستش که خودش باید به دیتاسنتر پرداخت کنه . جدا از بقیه موارد ...
درسته ، ولی حداقل قیمت افر معقول باشه!!!!
-
تعداد تشکر ها از ssdweb77 به دلیل پست مفید
-
August 17th, 2016, 13:41
بنده نظرم اینه که ما خودمون گران فروشی را رایج میکنیم. به نظره بنده ارزان بدید زیاد بفروشید و مشتری را برای خودتون نگه دارید. الان بنده تو این یکی و ماهه از پست های همین فروم چند سرور 4 5 تومنی خریدم که حرفم نداشت. پشتیبانیشم خوب بود
-
-
August 17th, 2016, 13:44

نوشته اصلی توسط
ssdweb77
مشتری که دنبال سرور 4ت هست میخواد v*pn بفروشه از همین اشخاص خرید میکنه کسی که دنبال کیفیت هست مطمئن باشید از جای مطمئن خرید میکنه...
این افر ovh 3 ماهه + تابستون که تموم شد این افرها هم کم میشه ...
CloudHa
7079 2842 021
93 600 73 0913
-
-
August 17th, 2016, 13:45
با سلام
به نظر بنده هر کس مسئول کار خودشه یکی دوست داره ذپولشو هیچ کنه به من و شما مربوط نمیشه شما سرت به کار خودت باشه
-
تعداد تشکر ها ازCYCLONER به دلیل پست مفید
-
August 17th, 2016, 13:49
کلا ما یا افراط میکنیم یا تفریط یعنی به اصطلاح یا از این ور پل میفتیم یا اون ور پل.
اکثر هاستینگ های ایران یا خیلی گرون میدن یا خیلی غیر طبیعی ارزون میدن
خب یه قیمت عرف بازاری بدن تا نه سیخ بسوزه نه کباب!
-
-
August 17th, 2016, 14:00
عضو انجمن
این بحث به مزاج خیلی از دوستانی که تو زمینه هاستینگ هست خوش نمیاد - به نظرم قیمت رو خود شرکت ها یک انجمن صنفی بزنن و قیمت رو تعیین کنن منصفانه و بهتره میشه البته اگر ما ایرانیا بخوایم ،بتونیم هوای هم رو داشته باشیم فعلا که همه زیر آب همدیگه رو میزنیم
سرو دانلود
دانلود فیلم-سریال-زیر نویس و عکس بازیگران
-