نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

موضوع: کدوم سرویس ارائه دهنده اینترنت ؟؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید black.p آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    290
    تشکر تشکر شده 
    145
    تشکر شده در
    93 پست

پیش فرض پاسخ : کدوم سرویس ارائه دهنده اینترنت ؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Farid Saadat نمایش پست ها
    من تو جشنواره سرعت ٢ مگ گرفتم. سرعت هم اينطورى بگم بهتره : شاتل داشتم ، ميگفت خط من ١ مگ بيشتر نميكشه. پارس گرفتم ، سرعتم واسه جلوگيرى از قطعى ، رو ٢ مگ بسته شده كه له درخواست خودم بوده براى حفظ كيفيت ( اينا رو گفتم واسه اينكه بدونين خطم بيشتر نميكشه ) ( قطعى هم الان مودم بنده دقيقا ١٥ روزه كه خاموش نشده و حتى يك ثانيه قطعى نداشتم ). سرعت دانلود با سرويس شاتل ، خيلى كه خوب ميشد ١٦٠ كيلوبايت ، با پرس انلاين ، بين ١٩٠ تا ٢٦٠ متغير هست. يعنى مينيموم پارس انلاين ، از ماكزيموم شاتل بيشتره و تنها مشكلش اينه كه ٢ تا ٧ صبح رايگان نداره و فقط يك سوم حساب ميكنه.
    پينگ به گوگل هم در همين ثانيه ، حدود ١٥٠ ميلى ثانيه هست كه اگر مودم خاموش روشن كنم ، قطعا زير ٩٠ ميشه
    اینطوری مثل مخابرات هست خب ، چه فرقی کرد پارس آنلاین با مخابرات
    منم مخابرات داشتم قبلا 2 مگ با 220 دان میکردم و پینگ هم همین حدود 130 بود،ولی قطعی زیاد داشت یهو وسط یه کار مهمی میدیدی نت پرید !!
    ولی باز میگید که 15 روزه حتی یه ثانیه هم قطعی نداشتید خوبه

عضو انجمن Farid Saadat آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    193
    تشکر تشکر شده 
    816
    تشکر شده در
    599 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط black.p نمایش پست ها
    اینطوری مثل مخابرات هست خب ، چه فرقی کرد پارس آنلاین با مخابرات
    منم مخابرات داشتم قبلا 2 مگ با 220 دان میکردم و پینگ هم همین حدود 130 بود،ولی قطعی زیاد داشت یهو وسط یه کار مهمی میدیدی نت پرید !!
    ولی باز میگید که 15 روزه حتی یه ثانیه هم قطعی نداشتید خوبه
    قربان ، عرض كردم كه خطم نميكشه بيشتر. با شاتل سرعت ١٦٠ بود. سرعت پارس انلاين مطمئن باشين از همه جا بهتره. من ٣ تا از دوستام پارس دارن ، سرعت دانلود ١.٨ مگ تا ٢ مگ هست. من چون خطم نميكشه اينطوريه. قطعى كه تقريبا ٠ هست. شايد ماهى ١٠ دقيقه كه اونم بخاطر زيرساخت هستش

- - - Updated - - -

در مورد پينگ هم ، الان تايمى هست كه مردم دارن حجوم ميارن براى دانلود و سرعت يك مقدار خيلى كمى كمتر ميشه. + عرض كردم ١٥ روزه مودم خاموش نشده ! يعنى در ضعيف ترين كيفيت ممكن اين پينگ رو دارم
    کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور

عضو جدید black.p آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    290
    تشکر تشکر شده 
    145
    تشکر شده در
    93 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Farid Saadat نمایش پست ها
    قربان ، عرض كردم كه خطم نميكشه بيشتر. با شاتل سرعت ١٦٠ بود. سرعت پارس انلاين مطمئن باشين از همه جا بهتره. من ٣ تا از دوستام پارس دارن ، سرعت دانلود ١.٨ مگ تا ٢ مگ هست. من چون خطم نميكشه اينطوريه. قطعى كه تقريبا ٠ هست. شايد ماهى ١٠ دقيقه كه اونم بخاطر زيرساخت هستش

- - - Updated - - -

در مورد پينگ هم ، الان تايمى هست كه مردم دارن حجوم ميارن براى دانلود و سرعت يك مقدار خيلى كمى كمتر ميشه. + عرض كردم ١٥ روزه مودم خاموش نشده ! يعنى در ضعيف ترين كيفيت ممكن اين پينگ رو دارم
    درسته ،پس اگه اینطوری باشه عالیه

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    569
    تشکر تشکر شده 
    1,269
    تشکر شده در
    882 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط farid saadat نمایش پست ها

- - - updated - - -

خط منم طبق گفته آسیاتک حداکثر تا 2 مگ بیشتر نمیکشه اما رو آسیاتک سرعت دانلود واقعیم با idm همیشه کمتر از 200 کیلوبایت هستش ولی وقتی با همین خط رو پارس آنلاین و سرویس 256 نامحدودش (البته چند سال پیش الان از نامحدود هاش خبری ندارم) بودم سرعت دانلود واقعیم در idm همیشه بالاتر از 300 کیلوبایت بود و هیچ قطعی هم نداشتم فقط تو پارس آنلاین مشکل mtu داشتم که برای باز شدن یه سری سایت ها باید mtu مودم رو تغییر میدادم دوباره برای یه سری سایت های دیگه تغییر میدادم.

5. تعداد تشکر ها ازiHSG به دلیل پست مفید

عضو انجمن Farid Saadat آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    193
    تشکر تشکر شده 
    816
    تشکر شده در
    599 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط iHSG نمایش پست ها
    خط منم طبق گفته آسیاتک حداکثر تا 2 مگ بیشتر نمیکشه اما رو آسیاتک سرعت دانلود واقعیم با idm همیشه کمتر از 200 کیلوبایت هستش ولی وقتی با همین خط رو پارس آنلاین و سرویس 256 نامحدودش (البته چند سال پیش الان از نامحدود هاش خبری ندارم) بودم سرعت دانلود واقعیم در idm همیشه بالاتر از 300 کیلوبایت بود و هیچ قطعی هم نداشتم فقط تو پارس آنلاین مشکل mtu داشتم که برای باز شدن یه سری سایت ها باید mtu مودم رو تغییر میدادم دوباره برای یه سری سایت های دیگه تغییر میدادم.
    دقيقا. منم شاتل ميگفت ١ مگ ، ميگفتم ٢ مگ كن ميگفت كيفيت كم ميشه ميگفتم عيب نداره ميگفت باشه ولى تغيير نميداد ولى پارس آنلاين واقعا بلدن پشتيبان هاش و ميدونن چه كار كنن تا بهترين كيفيت رو به ادم بدن. اگر فقط شبا رايگان بود هيچ عيبى نميشد گرفت
    کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور

7. تعداد تشکر ها از Farid Saadat به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)