-
August 15th, 2016, 19:20
اموزش گرفتن لوگوی ساماندهی
سلام از دوستان کسی مراحل گرفتن لوگو ساماندهی رو طی کرده میشه یکی اموزش گرفتن این لوگو رو بزاره.
-
-
August 15th, 2016 19:20
# ADS
-
August 15th, 2016, 20:05
عضو انجمن
پاسخ : اموزش گرفتن لوگوی ساماندهی
درود....
ثبت نام کن و لینک سایت معرفی کن تا تایید بشه و بعد کد لوگو دریافت می کنی توی سایت قرار میدید همین..
-
-
August 15th, 2016, 20:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
entel
سلام از دوستان کسی مراحل گرفتن لوگو ساماندهی رو طی کرده میشه یکی اموزش گرفتن این لوگو رو بزاره.
اگه سایتت فروشگاهی هست و یا خدماتی ارائه میدید که هزینه از مشتری میگیری باید اول نماد اعتماد بگیری
بعدش داخل سایت سامندهی درخواست میدی وقتی سایتت ثبت و تایید شد .در قسمت درخواست لوگو درخواست لگو میدی و بهت لوگو میدن
-
-
August 15th, 2016, 22:15
اینا رو میدونم اخه این سایت سر امد چیه میگن باید بری اونجا مجوز رسانه بر خط بگیری کارشناساش تایید کنن بعدش باید مدارک بدی بهشون بری حراست وزارت ارشاد فرم پر کنی هزارتا مقوله سر هم کردن از 7 خان رستم هم سخترش کردن قضیه این سرامد چیه ایا بخای یه سایت فروش سرور بزنی و نمادم داشته باشی باید این 7 خان رستم رو رد کنی قضیه چیه لطفا بهتر راهنمایی بفرمایید من میخام لوگو طلایی بگیرم
-
-
August 15th, 2016, 22:47
عضو دائم
بنده هم دنبال لوگو بودم اما خوردم به قضیه سرامد و ارشاد، مصاحبه حضوری.. کلا بیخیال شدم.
-
-
August 15th, 2016, 23:42
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
entel
اینا رو میدونم اخه این سایت سر امد چیه میگن باید بری اونجا مجوز رسانه بر خط بگیری کارشناساش تایید کنن بعدش باید مدارک بدی بهشون بری حراست وزارت ارشاد فرم پر کنی هزارتا مقوله سر هم کردن از 7 خان رستم هم سخترش کردن قضیه این سرامد چیه ایا بخای یه سایت فروش سرور بزنی و نمادم داشته باشی باید این 7 خان رستم رو رد کنی قضیه چیه لطفا بهتر راهنمایی بفرمایید من میخام لوگو طلایی بگیرم
برای سایت های فروشگاهی نباز نیست
یکی از دوستان هم به همین مشکل مواجه شده بود,چند بار درخواست داده بود در نهایت لوگوی ساماندهی رو بهشون دادند بدون مراجعه به این سایت و ....
ویرایش توسط GOD : August 15th, 2016 در ساعت 23:49

دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد

-
-
August 15th, 2016, 23:46
بله کلا مسخره بازی شده لطفا یکی که لوگو طلایی دریافت کرده بیاد و قشنگ راهنمایمون کنه ممنون میشیم
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
GOD
برای سایت های فروشگاهی نباز نیست
یکی از دوستان هم به همین مشکل مواجه شده بود,چند بار درخواست داده بود در نهایت نماد رو بهشون دادند بدون مارجه به این سایت و ....
ما در مورد نماد اعتماد صحبت نمیکنیم لوگو ساماندهی رو میگیم یعنی این لوگو رو بخای اینطوری طلایی کنی باید چیکار کنی من گیج شدم تو سایت سرامد
-
-
August 15th, 2016, 23:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
entel
بله کلا مسخره بازی شده لطفا یکی که لوگو طلایی دریافت کرده بیاد و قشنگ راهنمایمون کنه ممنون میشیم
- - - Updated - - -
ما در مورد نماد اعتماد صحبت نمیکنیم لوگو ساماندهی رو میگیم یعنی این لوگو رو بخای اینطوری طلایی کنی باید چیکار کنی من گیج شدم تو سایت سرامد

بله بنده متوجه شدم تاپیک در مورد چی هست
نیاز به نشون دادن عکس نبود,منظر بنده از نماد همین نشان سایت ساماندهی بود

-
تعداد تشکر ها از GOD به دلیل پست مفید
-
August 16th, 2016, 00:26
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iHSG
طبق گزینه 3 این لیست برای گرفتن نماد ساماندهی برای فروشگاه های اینترنتی باید قبلش نماد اعتماد از وزارت صنعت، معدن و تجارت داشته باشیم:

ماشالله فکر کنم نخوندن تاپیک ها همه گیر شده
شما پستی که بنده نقل قول کردم رو بخونید,صبحت اصلا درباره نماد نیست,درباره سایت سرامد هست
بنده هم عرض کردم برای سایت فروشگاهی نیاز به مراجعه به این سایت نیست
حالا این لیست شما چ ربطی به صبحت بنده داشت نمیدونم

-
-
August 16th, 2016, 02:01
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
entel
- - - Updated - - -

بنده هم لوگو ساماندهی صحبت میکنم، اگر کارتون فروشگاهی هست باید ابتدا نماد بگیرید برای لوگو ساماندهی،
فعالیت ما کاربر محور بود باید میرفتیم سرامد، رفتیم قوانین و شرایطش رو خوندیم، شخص حقوقی میخواست + امتحان + ارشاد + مصاحبه حضوری.
در قسمتی که درخواست لوگو میدهید فایل آموزش pdf قرار دادند که به فارسی روان نوشته شده است.
-