-
August 15th, 2016, 17:06
رفع ابیوز
سلام دیتا سنتر هتزنر برام ابیوز زیر رو فرستاده لطفا راهنمایی میکنید مشکل رو رفع کنم؟
We have received information that the IP address of a server you have with us is sending spam, or is hosting a spamvertised website.
For SORBS complaints, please keep in mind that SORBS uses spamtraps, so in some cases the email itself is legitimate, but the recipient address was not acquired using double opt-in (DOI).
For Spamvertised complaints (a website being advertised using spam), please carefully check this website and make sure it is legitimate. In some cases it is a redirect to another website, so please also check if this other website is legitimate. If the website or redirect is not legitimate, then please remove it from your server.
In general, if legitimate emails are being sent from your server, then please make sure the recipient email addresses were acquired using DOI, and that there is an easy method to opt-out (unsubscribe). Please also make sure you have set a correct PTR record (reverse DNS) in the Robot web interface.
The server might be infected with malware that is being used to send spam, so please check for this as well. If you don't plan on sending emails via your server, then please consider removing any mailserver software, and/or blocking port 25 using a software firewall.
-
-
August 15th, 2016 17:06
# ADS
-
August 15th, 2016, 17:07
پاسخ : رفع ابیوز
-
-
August 15th, 2016, 17:10
عضو انجمن
خود دیتاسنتر یه راه حل در اختیارتون قرار داده که پورت 25 که مربوط به ایمیل هست واسه همه سرور هارو ببندید
-
-
August 15th, 2016, 17:13

نوشته اصلی توسط
mahdi-relax
خود دیتاسنتر یه راه حل در اختیارتون قرار داده که پورت 25 که مربوط به ایمیل هست واسه همه سرور هارو ببندید
خب ایمیل هایی که میخواد ارسال بشه رو چیکار کنم پس؟
دو سه خط اول رو متوجه نشدم!
-
-
August 15th, 2016, 17:17
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
bomb23
خب ایمیل هایی که میخواد ارسال بشه رو چیکار کنم پس؟
دو سه خط اول رو متوجه نشدم!
گفته اگه نمیخواین پورت همه سرور هارو بلاک کنین، اون وی پی اسی که باهاش ایمیل های اسپم ارسال شده رو پیدا کنید و نرم افزار ایمیلشو از روی سرور حذف کنید
-
-
August 15th, 2016, 17:22

نوشته اصلی توسط
mahdi-relax
گفته اگه نمیخواین پورت همه سرور هارو بلاک کنین، اون وی پی اسی که باهاش ایمیل های اسپم ارسال شده رو پیدا کنید و نرم افزار ایمیلشو از روی سرور حذف کنید
من میدونم از کدوم وی پی اس هستش. خودم هم ارسال نکردم اسپم رو چطوری جلوی این قضیه رو بگیرم که دیگه این اتفاق نیفته؟ کلا روی این وی پی اس یک وبسایت هستش!
-
-
August 15th, 2016, 18:35
عضو انجمن
ممکن هست فایل های مخربی روی هاست مربوطه باشد.
پورت 25 را روی آیپی مربوطه ببندید.
-
-
August 16th, 2016, 01:55
عضو دائم
با سلام و عرض ادب
از سرور برای هاستینگ استفاده میشود یا برای مجازی سازی؟
بر روی سرور روتر نصب شده است؟
در ایمیل که برای شما ارسال شده است دیتاسنتر آی پی خاصی اعلام نکرده است؟
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
-
-
August 16th, 2016, 05:35
عضو انجمن
درود
سیستم عامل وی پی اس مورد نظر چیست؟
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(
سکویا سرور) شماره ثبت:44188
موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserver
مدیریت:علیرضا فقیه
-
-
August 16th, 2016, 09:49

نوشته اصلی توسط
a.e
با سلام و عرض ادب
از سرور برای هاستینگ استفاده میشود یا برای مجازی سازی؟
بر روی سرور روتر نصب شده است؟
در ایمیل که برای شما ارسال شده است دیتاسنتر آی پی خاصی اعلام نکرده است؟
مجازی سازی شده و یک وی پی اس فعلا بر روی اون هست که هاستینگ شده و کلا یک وبسایت روی اونه.
خیر روتر ندارد لطفا بیشتر توضیح دهید.
آی پی اعلام شده که آی پی همون وی پی اس هستش.
-