سلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستان و کاربران گرامی .
بنا به درخواست یکی از دوستان لازم دانستم که پاسخ این دوستمون رو بدم .
آقای محترمی که اومدی این حرفارو نوشتی فقط خداییش با انصاف باش . این دوستمون سفارش دادند و ما بخاطر مشغله های کاری آفری که داشتیم در اون تازیخ سفارش ایشون رو با یک هفته تاخیر تحویل دادیم که بابت این تاخیر هم عذرخواهی کردیم . ایشون یک دامنه + کلا یک سایت جداگانه برای سئو در نظر گرفتند و خداشاهده خداشاهده بصورت کامل کار سئو برای ایشون انجام شد و بهشون تحویل دادیم و ایشون هم گفتند فعلا سایت رو بالا نمیارن نمیدونم دلیلش هم چی بود و فرمودند بک لینک رو هم که روی آفرشون بوده و اطلاع میدن که روی چه آدرسی ثبت کنیم ! بعد از چند روز ایشون پیام دادند که روی فلان آدرس بک لینک بزنیم براشون و ما هم ثبت کردیم و لیست کامل هم برای ایشون ارسال شد و بهشون هم پیام دادیم و ایشون دیگه خبری نشد ازشون تا حدود 1 ماه بعد که بنده در مسیر بودم تماس گرفتند با لحن بسیار زشتی فرمودند آقا بک لینکارو یا ثبت کن یا اگه نمیخوای بگو تا جور دیگه بت بگم !!! بنده هم گفتم یعنی چی این رفتار و بک لینکای شما ثبت شده ما که ترسی نداریم مثلا میخواین چیکار کنید و از این حرفا . بعدش کمی صحبت کردیم و بنده به این آقا عرض کردم که خداشاهده هم ثبت شده هم لیست ارسال شده ایشون فرمودند که خب مثلا یه نمونه بدید بنده هم این 2تا نمونه رو دادم خدمتشون : axmax79.mihanblog.com و
http://tebyan1000.mihanblog.com/ و ایشون گفتن که نه نیست توی این 2تا گفتم عزیز غیر ممکنه نباشه شما دقیقتر چک بفرمایید هست و بعدش هم فرمودند پس این 2 تا از نمونه هایی از اون لیست هست و بنده هم گفتم بله اگر مشکلی بود اطلاع بدید که من رسیدم دفتر بررسی کنم و ایشون هم فرمودند باشه چک میکنم خبر میدم و خداشاهده ایشون دیگه خبری ازشون نشد تا امروز که این تاپیک رو دیدم !!!
آقای محترم خداییش من این 2تا نمونه رو ندادم پشت تلفن ؟ برای اثبات صحبت بنده مبنی بر اینکه بک لینک این آقا ثبت بوده از سایت وب آرشیو استفاده میتونند کنند دوستان . آدرس سایت ایشون هم که بک لینک بهشون دادیم
/ هست .
فقط بنده میگم متاسفم واقعا متاسفم برای دوستانی که ناحق میان و صحبت میکنند . و از همه بدتر دوستانیکه تا یک همچین تاپیک هایی میبینند سریع میان و موضع گیری میکنند بدون اینکه حقیقت ماجرا رو اطلاعی ازش داشته باشن . این چندمین موردی هست که متاسفانه تهمت زده شده به ما و بنده تعجب میکنم از مدیریت این انجمن که به قوانین خودشون هم عمل نمیکنند . تاپیک انتقادی قوانین خاصی داره در این انجمن ولی تاپیک هایی که در رابطه با سئو98 باشه نمیدونم چرا مورد استقبال مدیریت این انجمن قرار میگیره ؟ واقعا برای مدیریت این انجمن متاسفم واقعا اگر دشمنی با بنده دارند هرکدوم از مدیران این انجمن لطفا بیاد بگه به ما بدونیم . والا این کار ها زشته
- - - Updated - - -
کلاهبردار شمایی مرد حسابی درست حرف بزن . اگه ما سر کسی رو کلاه گذاشته بودیم تا حالا یکبارش اثبات شده بود . یوزر شما باید بن بشه که تهمت میزنی توهین میکنی