-
August 15th, 2016, 14:17
عضو انجمن
رفع مشکل همراه هزینه
سلام
چندیستکه بندی وقتی سرور عوض میکنم و سایت ورد پرسی روش منتقل میکنم وقتی روی بخشی کلیک میکنم ریدایرکت میشه به صفحه اصلی یا به هر صفحه ، هر کسی میتونه مشکل بگه با هزینه مشکلی ندارم عزیزان دقت کنید من میخوام مشکل بدونم و برای کانفینگ سرور ورد پرس اینجور چیزا پست نزدم
شرکت بین المللی میهن ارتباط داده پرداز شماره ثبت 1156 شماره ثبت جمهوری آذربایجان 245438762
http://cp.hostgtx.com/
skype id : sniper000man
-
تعداد تشکر ها از speednet به دلیل پست مفید
-
August 15th, 2016 14:17
# ADS
-
August 15th, 2016, 14:23
عضو انجمن
پاسخ : رفع مشکل همراه هزینه
درود؛
لطفا در صورت تمایل، مشخصات اکانت هاست سایتی که با این مشکل مواجه است را برای بنده ارسال نمایید تا بررسی شود.
با تشکر.
-
تعداد تشکر ها از Z.eus به دلیل پست مفید
-
August 15th, 2016, 14:24
-
تعداد تشکر ها از p2m به دلیل پست مفید
-
August 15th, 2016, 14:34
عضو دائم
دلایل زیادی میتواند داشته باشد که باید چک شود، ابتدا تمام پلاگین ها را غیرفعال کنید سپس قالب دیفالت وردپرس را فعال کنید، htaccess را پاک کنید سپس به تنظیمات/پیوند های یکتا سپس بروی ذخیره کلیک کنید که htaccess دیفالت ساخته شود، اگر بازم درست نشد گزینه بعدی فایل های core وردپرس است، پوشه wp-content را نگه دارید و پوشه های wp-include و wp-admin را پاک و جایگزین کنید، اگر بازم درست نشد گزینه بعدی تنظیمات سرور و .. هست.
-
تعداد تشکر ها از T.Toosi به دلیل پست مفید
-
August 15th, 2016, 14:43
عضو انجمن
پارس وب هاست با 6 سال سابقه درخشان در زمینه هاست,دامین,سرور مجازی,سرور اختصاصی
تلفن:02195119965
پارس وب هاست
-
تعداد تشکر ها از peym@n به دلیل پست مفید
-
August 15th, 2016, 15:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
speednet
سلام
چندیستکه بندی وقتی سرور عوض میکنم و سایت ورد پرسی روش منتقل میکنم وقتی روی بخشی کلیک میکنم ریدایرکت میشه به صفحه اصلی یا به هر صفحه ، هر کسی میتونه مشکل بگه با هزینه مشکلی ندارم عزیزان دقت کنید من میخوام مشکل بدونم و برای کانفینگ سرور ورد پرس اینجور چیزا پست نزدم
سلام
با ۶ سال سابقه ی فعالیت در خدمتتون هستیم
با ما در تماس باشید
sales@novinvps.com
-
تعداد تشکر ها از novinvps.com به دلیل پست مفید
-
August 15th, 2016, 19:00
شماره بنده تلگرام داره اطلاعات بدید برسی کنم اگر رفع شد نیازی به هزینه نیست
-
تعداد تشکر ها از kiava به دلیل پست مفید
-
August 15th, 2016, 20:00
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
T.Toosi
دلایل زیادی میتواند داشته باشد که باید چک شود، ابتدا تمام پلاگین ها را غیرفعال کنید سپس قالب دیفالت وردپرس را فعال کنید، htaccess را پاک کنید سپس به تنظیمات/پیوند های یکتا سپس بروی ذخیره کلیک کنید که htaccess دیفالت ساخته شود، اگر بازم درست نشد گزینه بعدی فایل های core وردپرس است، پوشه wp-content را نگه دارید و پوشه های wp-include و wp-admin را پاک و جایگزین کنید، اگر بازم درست نشد گزینه بعدی تنظیمات سرور و .. هست.
سلام
اسکایپ پیام دادم ج ندادین لطفا در صورت امکان تلگرام لطف کنید
ممنون
شرکت بین المللی میهن ارتباط داده پرداز شماره ثبت 1156 شماره ثبت جمهوری آذربایجان 245438762
http://cp.hostgtx.com/
skype id : sniper000man
-