درود...به درک ... سایت های زیادی هست که شیبه ای بای کار می کنه و همین از سرمون زیاده...
درود...به درک ... سایت های زیادی هست که شیبه ای بای کار می کنه و همین از سرمون زیاده...
این کار ebay شبیه به حرکتی بود که جیبوتی کرد!!!
اصلا این سایت چه اهمیت و جایگاهی برای ایرانی ها داشت که حالا مثلا فکر کرد برای ما مهمه سایتشو روی ایرانی ها ببنده!!!
ای کاش واقعا اتحاد مردم ما هم اونقدر قوی باشه، که اگر روزی، واقعا تحریم ها برداشته شد، مردم ایران، چنین روز و چنین توهینی رو به خودشون فراموش نکنن تا هیچ وقت نتونن حتی 0.00001 درصد هم سهم بازار ایرانی داشته باشن!!!
برای فحاشی در صفحات فیسبوک، اینستاگرام و... خیلی فعالیم! ای کاش این چنین توهین هایی رو هم نادیده نگیریم و در آینده نشون بدیم ما هم میتونیم تحریم کنیم![]()
حالا جالب اینه که موسس این سایت یه ایرانی هستش: http://reto.ir/L5J
من نمیدونم دوستان عزیز چرا اینقد جبهه می گیرن . خب قبلا فقط باز میشد اما الان باز نمیشه . دلیلش هم دسترسی مردم ایران به کارتهای بین المللی هستش و ای بی یا سایتهای دیگه نمیخوان درگیر جریمه های سنگین بشن . اونا فقط دارن به قوانین کشورشون عمل میکنن وگرنه کی از مشتری بیشتر بدش میاد ؟
دیگه روزمون شب نمیشه!
من کی باشم که تعریف داشته باشم من از روی حرف ویکیپدیا گفتم:
پییر امیدیار (متولد ۲۱ ژوئن ۱۹۶۷)، بنیانگذار ایرانیتبار متولد فرانسه وبسایت ایبی،[۲] شرکت eBay را در سال ۱۹۹۵ میلادی کاملاً به صورت اتفاقی تاسیس کرد.
ebay سایتی که بر خلاف تصور برخی دوستان خیلی ها ازش خرید میکردند و تحریمش هرچند باعث توقف فعالیت ایرانی ها نمیشه اما کارو یکم سخت کرد
ولی انگار یه موج عجیبی راه افتاده که سایتای آمریکایی دسترسی ایرانو میبندن ebay رو میشه توجیح کرد بستنش رو به ایرانرو اما سایتایی مثل cyberciti.biz که کمم نیستن این اواخر که ایران رو تحریم کردن توجیحی به جز اینکه اینها با اینکارا قصد دارن جلوی پیشرفت ایران رو بگیرن ندارم
ویرایش توسط faraso : August 15th, 2016 در ساعت 11:38
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)