اگر در زمینه چت میخاین فعالیت کنید حتما ایده جدیدی به کار ببرید که ایده بسیار هست و کار نشد نداره و حتما کاربران خودت رو خاهی داشت تا بتونی سود مورد نظرو داشته باشی ولی فقط مشکل فیـلترینگ وجود داره که تقریبا غیر قابل حله
اگر در زمینه چت میخاین فعالیت کنید حتما ایده جدیدی به کار ببرید که ایده بسیار هست و کار نشد نداره و حتما کاربران خودت رو خاهی داشت تا بتونی سود مورد نظرو داشته باشی ولی فقط مشکل فیـلترینگ وجود داره که تقریبا غیر قابل حله
اگر ٤ سال پيش ميخواستين اين كار رو انجام بدين قطعا نتيجه ميداد. اما الان نه مشترى روم هست ، نه كاربر واسه روم ها. موضوع جيزترينگ هم كه دوستان اشاره كردند. حاظرم با ضمانت كتبى تعهد بدم كه سود نميكنيد. فكر ايده جديد باشيد ! نه ايده اى كه صد نفر حرفه اى تر از شما ( به صورت تيم ) روش كار كردن و الان هم ميبينين كه خبرى ازشون نيست. نمونه خيلى بارز : هزار طرح ، هاست به هاست و طراحفا كه خودتون كار ميكردين ، دي چت ، بازم اگر نياز هست بگم. فكر جديد بكنيد. موفق باشيد
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
عزیز تا وقتی تلگرام هست بیان چتروم های شما ؟ واقعا وقت تلف کردنه :|
تقریبا سه سال پیش چتروم ها حسابی داغ بود
دو سال پیش برای یکی از همین گروهای طراحی های چت روم یه اسکریپ اختصاصی آماده کردم که امکانات خلی خوب و ابتکاری داشت (چت تصویری و صوتی تحت وب و ...) اما بعد از گسترش تلگرام تعداد کاربرانش به شدت افت کرد . فکر کنم الان دیگه فعالیت نمکینن !
الان سرمایه گذاری کاملا اشتباه هست ! البته من یه طرح خیلی عالی در این مورد دارم . اما نیاز به یه تیم برنامنویسی خوب داره
تلگرام من : 09351353091 ( بلاکم . قبلش توی کانتک اضافه کنید )
شاید مخاطبای چتروم کم شده باشن ولی هنوزم هستن در لحضه حدودا 100 نفر انلاین دارن بعضیاشون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)