با سلام
دوست عزیز 10 هزار تومان برای هر دامنه که جمع دامنه های بنده می شه 80 هزار تومان
من سال دیگر نمی خوام این دامنه پیش شرکت شما تمدید کنم، به نظر شما باید چیکار کنم؟
80 هزار تومان پول زور نیست؟
اگه غیر منتقی میگم بگین!
دوست عزیز وقایع طبیعی بحث اون با این فرق داره!
من یک سرور مستقیم میرم میخرم از شرکت آمریکایی به عنوان مثال singlehop بعد آنها بزنن سرور منو ساسپند کنند و بگند دیگر به ایرانی جماعت سرویس نمیدیم! و من هم مبلغ مثلا 6ماه رو دادم و فقط 2ماه استفاده کردم.
در این هین مشتری باید پول بده یا من؟
اینم همینه
وقتی شما میرین یک سری دامنه یا همون یونیت میخرین یعنی محصولی را خریداری کردین و وقتی اون رو میفروشین یعنی ضمانت کردین و باید پشتیبانی بدین و مشکلات رو حل کنید.
ضمانت هم به قول شما وقایع طبیعی هست، اگر سرویس دهنده مشکلی براش پیش بیاد(هک،از هم پاشیدگی،مشکل پرداخت با شرکت اصلی،همین تحریم و...) بازم باید ما یعنی مشتری بریم شکایت کنیم یا اون آقا که خریده؟
دوستان قوانین همون موقع خرید رو من خوندم و اسمی از تحریم نبود
اگر زده بودند که اگر دامین ها تحریم شدن شرکت مسئولیتی نداره من مگه خر مخمو گاز گرفته بخرم چه 1000 تومان باشه چه 9000 تومان.
دوستان همیشه فکر کنید دور و برتون سر همین تحریم چجوری کنار اومدند اگر مباحث سیاسی خلاف نبود نمونه بارزی که دارین می بینید دورو برتون رو میگفتم.
در ضمن 1mizban عزیز شما باید پشتیبانی به بنده یعنی مشتریبدین.
من خیلی زرر دادم سر تحریم که دیگه مستقیم پنل نمی گیرم و برای همین از شرکت هایی که این کار رو میکنند استفاده میکنم وگرنه مثل بقیه عمل کردن کار سختی نیست.
با تشکر