-
July 14th, 2016, 18:17
پاسخ : اسکریپت فروشگاه ساز جهان استور ( ورژن جدید فروشگاه ساز کارت استور = ورژن های کارت استور ب صورت رایگان در تاپیک )

نوشته اصلی توسط
red040ne
اگر نیاز داشتید بهتون فایلی نصبی این اسکریپت رایگان داده میشه
- - - Updated - - -
همراه با آموزش نصب
اگر این لطف رو بکنید ممنون میشم
-
تعداد تشکر ها از mahan_pepsi به دلیل پست مفید
-
July 14th, 2016 18:17
# ADS
-
July 15th, 2016, 15:52
پاسخ : اسکریپت فروشگاه ساز جهان استور ( ورژن جدید فروشگاه ساز کارت استور = ورژن های کارت استور ب صورت رایگان در تاپیک )
سلام واقعا یه بی انصافی تمام عیارست ما که ورژن 3 رو خرید کردیم هیچ پشتیبانی و بروزرسانی از این اسکریپت ندیدم حالا اون رو به رایگان عرضه شده که ورژن جدید بفروش برسانند . واقعا این حرف صحیح است که تو دنیای مجازی نمیشود به کسی اعتماد داشت.
ویرایش توسط mahmood.ariaee : July 15th, 2016 در ساعت 15:54
-
-
July 24th, 2016, 10:23
با سلام میخوام محصولی اضافه کنم این اررور رو میده مشکل از کجاست ؟
خطايي رخ داده است
اين صفحه به يکي از دلايل زير نميتواند نمايش داده شود
- صفحه مورد نظر شما وجود نداشته باشد
- خطایی در این صفحه ایجاد شده باشد
- تلاش برای نفوذ به سایت انجام شده باشد
-
-
July 24th, 2016, 11:50
عضو انجمن
عالی بود
ماژول بانک ملت از کجا دانلود کنم براش
ممنون میشم توضیح بدید
ویرایش توسط amin karimi : July 24th, 2016 در ساعت 12:44
-
-
August 6th, 2016, 17:50
ماژول های درگاه های مستقیم سامان، ملت، ایران کیش، پارسیان اینا وجود نداره همچکدومشون ؟
اسکریپت بسیاری خوبه واقعا دم نویسنده هاش گرم ولی درگاه پرداخت وجود نداره براش تا بشه استفاده کرد ازش
-
-
August 13th, 2016, 13:28
توسعه دهنده عزیز جهان استور در صورت امکان با من در تلگرام برای هماهنگی هایی جهت خرید این محصول تماس بگیرید تشکر
@Adamak95
و یا شماره تماس من ( همچنین تلگرام ) : 09196976418
-
-
August 20th, 2016, 22:25
-
-
August 21st, 2016, 00:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
erfan_bazi
ماژول های درگاه های مستقیم سامان، ملت، ایران کیش، پارسیان اینا وجود نداره همچکدومشون ؟
اسکریپت بسیاری خوبه واقعا دم نویسنده هاش گرم ولی درگاه پرداخت وجود نداره براش تا بشه استفاده کرد ازش
سلام وقت بخیر
هر پلاگین پرداختی خواستین بنده میتونم با هزینه براتون آماده کنم
با احترام
-
-
August 21st, 2016, 03:01
عضو انجمن
سلام لینک دانلود ورژن های 1 2 3 نات فاند میده سایتتون هم نات فانده لطفا بررسی کنید اسکریپت های که شما مینوسید عالین ولی متاسفانه از 3سال قبل که دیدم شما کارد استوری ورژن 1 رو دادید پشتیبانی 20روزه اول عالی ولی بعدا حتی سایت خودتون بالا نمیومد مثل الان که ما اسکریپت و دانلود کنیدم سایت های دیگه هم مطمن نیست شل و مشکل امنیتی نداشته باشه که اسکریپت شمارو میذاشتن ....
ممنون میشم اگر اینارو هم لحاظ کنید.
إِنَّ الْإِنْسَانَ لَفِي خُسْرٍ ﴿۲﴾
كه واقعا انسان دستخوش زيان است (۲)
-
-
August 26th, 2016, 01:17
سلام درگاه پرداخت پاسارگاد نیاز دارم کارت استور ورژن 2 مشتریان قدیم هستم هزینه اسکریپت قبلا پرداخت کردم .
ویرایش توسط hamid1net : August 26th, 2016 در ساعت 01:23
-