-
August 11th, 2016, 11:04
پاسخ : چند درصد از سایت های اسکریپت و قالب بک لینک قرار میدند ؟
هر سایتی ویژگی خاص خودش رو داره برای درامد زایی
سایت موزیک : پاپ اپ ، بنر ، پخش موزیک با هزینه
سایت فیلم : پاپ اپ ، بنر ، وی ای پی
اسکریپن : پاپ اپ ، بنر ، لینک
.
.
.
هر سایتی یه نحوه درامدی داره ، نمی خواید کسی مجبورتون نکرده برید از منابع خارجی دانلود کنید
-
-
August 11th, 2016 11:04
# ADS
-
August 11th, 2016, 11:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iHSG
مسلمه ما که عقلمون میرسه اصلاً استفاده نمیکنیم از این سایت ها اما موضوع و اصل مشکل اینه که خیلی کاربران مبتدی سر این قضیه فریب می خورن.
مثلاً فکر کنید یکی که حتی HTML هم بلد نیست دنبال یه اسکریپت ساده فرم تماس با ما میگرده که بذاره تو هاستش بعدش میاد از یکی از این سایت های اسکریپت ایرانی دانلود میکنه و تازه احتمالاً هزار تا تعریف هم پشت اون سایت میکنه اما در عمل چندین گونه مشکل مختلف رو علاوه بر یه فرم تماس با ما ساده وارد هاست خودش کرده.
به قول دوستمون viasky حداقل اگه قشنگ تو صفحه دانلود بگن این کار ها رو کردن اون موقع درست اصلاً ما غلط میکنیم حرف بزنیم چون دیگه کاربرای مبتدی هم اگه فریب بخورن تقصیر خودشونه که درست متن رو نخوندن ولی وقتی به صورت مخفیانه انجام میشه باید اطلاع رسانی بشه و جلوی استفاده کاربران مبتدی هم از این سایت ها گرفته بشه.
به نظر بنده این مورد رو باید سایت های پربازدید انتشار بدند تا یک کمک به وبمسترهای جدید و تازه وارد شود !
+ حرفاتون هم کاملاً تایید میشه ♥
-
-
August 11th, 2016, 11:54
عضو انجمن
درود
بنده خودم سایت اسکریپت دارم و فقط در بخش دمو خود ساتمون از بکلینک استفاده میکنم
اما متاسفانه این ثبت بکلینک بهترین کاریه که انجام میدن موارد بسیار بد تر هم هست !
به صحفه ۴۰۴ یه اپلودر وصل میکنند که واقعا جای تاسف داره
- - - Updated - - -
در ضمن کد ایفریم اگر با موبایل وارد وبسایت بشید سایت هایی که از شما ایفریم دارن به صورت کامل در پایین صحفه میاد
-
-
August 11th, 2016, 23:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
armin.rf
درود
بنده خودم سایت اسکریپت دارم و فقط در بخش دمو خود ساتمون از بکلینک استفاده میکنم
اما متاسفانه این ثبت بکلینک بهترین کاریه که انجام میدن موارد بسیار بد تر هم هست !
به صحفه ۴۰۴ یه اپلودر وصل میکنند که واقعا جای تاسف داره
- - - Updated - - -
در ضمن کد ایفریم اگر با موبایل وارد وبسایت بشید سایت هایی که از شما ایفریم دارن به صورت کامل در پایین صحفه میاد
دوست عزیز بدون اطلاع قبلی نمیتونند به هیچ وجه بازدید یا کدی در اسکریپت یا قالب قرار بدند که باعث بازدید و رنک الکسا و گوگل و ... شود
+ حتی هزینه هم از این طریق در میارند !
+ بنده که اصلاً امید ندارم که این مورد رو در سایت های اسکریپت و قالب مشاهده نکنیم !
موفق باشید .
-