ممنون از نظراتو دوستان عزیز
من در حال حاضر از هاست دی ال سرویس می گیرم و واقعا کوچکترین مشکلی باهاشون ندارم. همه چیز در بهترین حالت خودش هست اما به اندازه هزینه ای که میدم از منابع مصرف نمی کنم و هزینه ش برای به صرفه نیست. مثلا 5 گیگ فضا دارم که تازه 1 گیگش پر شده و ماهانه 200 گیگ پهنا دارم که اونم در بهترین حالت 50 گیگش هم مصرف نمیشه!
به همین دلیل میخوام منتلق کنم به پارس پک. از این جهت هم انتخابش کردم که سایت های بزرگی رو پشتیبانی می کنه.
های دیتا | تجربه خوش میزبانی!
شرکت میزبان داده رهام (شماره ثبت 2539) | تلفن: 02435278112 | وبسایت: hidata.org
راستش در مورد هاتسینگ های کوچک (هر چند از نظر اسم یا برند) تجربه های خوبی ندارم و به همین دلیل ترجیح میدم به هیچ عنوان باهاشون کار نکنم. البته منکر این نمیشم که در این بین سرویس دهنده هایی هم وجود دارن که کارشون خیلی خوبه اما برای پیدا کردنشون باید هر روز یک هاست عوض کنیم تا مطمئن بشیم کدومشون خوبه.
بنابر این کار رو برای خودم آسون تر می کنم و با شرکت های بزرگتر کار می کنم و قاعدتا باید هزینه بیشتری هم بپردازم.
شرکت های دیگه ای که قبلا سایتم روی اونها بود از لحاظ منابع همیشه دچار مشکل بودن. سرعت هم که افتضاح و...
- - - Updated - - -
زومیت که الان از شاتل سرویس میگیره... شما درست می گید اما از زیر مجموعه های زومیت، مثلا کجارو روی پارس پک هستن.
من همچین حرفی زدم دوست عزیز؟ من رتبه بندی کردم؟
همین هاست دی ال هم کاملا 24 ساعته هست، هانوفریت هم همینطور و... من پرداخت ماهیانه ای می خوام که بتونم منابع رو خودم تعیین کنم و در صورت نیاز ارتقا بدم و پرداخت ها هم ماهانه باشه و سرویس دهنده هم معتبر باشه که در حال حاضر فقط پارس پک رو تونستم پیدا کنم. اگه با این مشخصات سرویس دهنده دیگه ای رو میشناسید خوشحال میشم معرفی کنید، در غیر این صورت اگر می خواید نظر دیگه ای بدید بهتر هست فقط از چیزهایی که نوشتم نقل کنید نه این که برداشت یا تصور شخصیتون رو به بنده نسبت بدید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)