نقل قول نوشته اصلی توسط iHSG نمایش پست ها
عزیز جان خب اگه کسایی مثل بنده هم که پر مصرف هستن پول داشتن مصرف خیلی زیادشون رو سالانه بخرن دیگه ارزون شدن هم نیاز نداشتن مثلاً الان برای 4 سال بعد هم تمدید میکردم و طی این 4 سال خیالم راحت بود که گرون شدنش رو من تاثیر نداره ولی خب وقتی بیشتر از 40 گیگ در ماه مصرف (خانوادگی 5 نفره) دارم و پول خرید سالانه هم ندارم باید چی کار کنم؟ یعنی میگید سرویس های ماهانه گرون باشه ایرادی نداره؟ حالا دلمون به یه نامحدود مخابرات با سرعت حلزون هم خوش بود که حداقل درسته باید 4 مگابایت دانلود آهنگ باید بیشتر از 8 دقیقه (اونم با idm) صبر کنم اما خب حداقلش اینه که پول کمی در قبالش میدم که اینم متاسفانه می خان جمع کنن و کم کم مشتری های نامحدود هم به محدود سو بیارن
مطمئنا مشكلاتى هم وجود داره. بنده منكرش نشدم. در حال حاظر خريد براى سايامه به صرفه هست فقط. اما ايشالله به زودى ماهيانه هم اوكى ميشه. مصرف ٤٠ گيگ ماهيانه هم در مياد حدود ٨٠ تومن اگر اشتباه نكنم. ٨٠ تومن در ماه واسه ٥ نفر ميشه نفرى ١٦ هزار تومان ماهيانه ى روزى ٥٠٠ تومن به ازاى هر نفر. كه الان ادم اگر بخواد تا سر كوچه بره و بياد ، انرژى كه ميسوزونه ٥٠٠ تومن هست. بايد يك سرويس هايى اضافه بشه واسه كسانى مثل شما كه سرويس هاى ارزون تر نياز دارند و نميشه منكرش شد اما مطمئنا اضافه ميشه. هنوز اول طرح هست و اصلاحيه صادر ميشه طبيعتا