نقل قول نوشته اصلی توسط iranian-portal نمایش پست ها
به شکر وجود شما و امثال شما بزرگواران، که هوش بالایی دارید، هوشتون رو به کار میندازید، وضعیت کشور این چنین هست!!!

شما چرا فرار مغزها نکردید؟!!! اینکه در کشور حاضر هستید و به هم وطنان خودتون خدمت میکنید خیلی عالیه، تبریک میگم.

با راهنمایی شما، و اینکه پیشنهاد کردید هوشم رو به کار بگیرم، احتمالا مشکل اینترنت حل شده!!!
مرغ گرون میشه میرین جشنواره ای خرید میکنید؟ لبنیات چطور؟

این جشنواره ها رو معرفی کنید، شاید ما هم مثل شما باهوش بشیم!!!
متاسفانه مشکل و معضل کشور ما فقط شده قیمت مرغ، وقتی قیمت مرغ پایین باشه میگن تورم پایینه و وقتی گرون باشه میگن تورم بالاست یه نگاهی به سایر اقلام خریدهاتون با دقت نگا کنید میفهمید که مرغ حتی از سیب زمینی هم ارزونتره، مرغ 9 ماه ارزونه 3 ماه تابستان میاد به قیمت واقعی، شما همین قیمت اینترنت رو با مرغ مقایسه کنی میبینی که مرغ رو داری به قیمت آب مصرف میکنی(ببخشید مجبورم از صنف خودمون حمایت کنم)

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط iHSG نمایش پست ها
عزیز جان خب اگه کسایی مثل بنده هم که پر مصرف هستن پول داشتن مصرف خیلی زیادشون رو سالانه بخرن دیگه ارزون شدن هم نیاز نداشتن مثلاً الان برای 4 سال بعد هم تمدید میکردم و طی این 4 سال خیالم راحت بود که گرون شدنش رو من تاثیر نداره ولی خب وقتی بیشتر از 40 گیگ در ماه مصرف (خانوادگی 5 نفره) دارم و پول خرید سالانه هم ندارم باید چی کار کنم؟ یعنی میگید سرویس های ماهانه گرون باشه ایرادی نداره؟ حالا دلمون به یه نامحدود مخابرات با سرعت حلزون هم خوش بود که حداقل درسته باید 4 مگابایت دانلود آهنگ باید بیشتر از 8 دقیقه (اونم با idm) صبر کنم اما خب حداقلش اینه که پول کمی در قبالش میدم که اینم متاسفانه می خان جمع کنن و کم کم مشتری های نامحدود هم به محدود سو بیارن
شما اگه میتونستین های وب بگیرن خیلی به نفعتون میشد یکی از سرویس هایی که میده 50 گیگ ماهانه با مالیات 32000 تومن میشه!
ولی با اینکه ارزون کردن اما همش به نفع خود سرویس دهنده و به ضرر کاربر شده، سرویس ها و ترافیک رو طوری تنظیم کردن که همه مشترکین از قبل هم بیشتر پرداخت کنن من قبلا ماهانه نزدیک 20 گیگ میگرفتم حدود 23 تومن و برام کافی بود ولی الان مجبورم ماهانه 40 گیگ بگیرم نزدیک 30 تومن