-
August 10th, 2016, 12:54
عضو جدید
انتقال کلی سایت از هاستی به هاستی دیگر
با عرض سلام و احترام.
بنده در سایت خود از نرم افزار وردپرس استفاده می کنم، قصد دارم وبسایت خود را به هاست محلی (Localhost) منتقل کنم، فایل ها را در هاست محلی کپی کرده و پایگاه داده وب سایت را در پایگاه داده هاست محلی Import کرده ام، ولی هنگام وارد کردن آدرس هاست محلی به وب سایت تحت وب منتقل می شود نه خود هاست محلی، باید چه کار دیگری انجام دهم؟
ویرایش توسط esmaeili : August 10th, 2016 در ساعت 15:34
-
-
August 10th, 2016 12:54
# ADS
-
August 10th, 2016, 13:10
عضو انجمن
پاسخ : انتقال کلی سایت از هاستی به هاستی دیگر
سلام شما یه کاری کنید به هاستینگتون بگید فول بکاپ سایتتون رو بده بعد بدید به هاستینگ جدید ریستور کنه
و یا خودتون فول بکاپ از هاستتون بگیرید در هاست جدیدتون ریستور کنید بهترین کار اینکه خود هاستینگ منتقل کنه راحت تره
-
-
August 10th, 2016, 13:40
منظورتون رو بهتر اگر ممکنه توضیح بدید میخواید انتقال بدید به هاست یا از سیستم خودتون انتقال بدید به هاست ؟ درضمن وردپرس cms هست (اسکریپت)
-
تعداد تشکر ها از kiava به دلیل پست مفید
-
August 10th, 2016, 13:49
عضو انجمن
با سلام و روز بخیر
دوست عزیز انتقال میتونه بصورت فول بک اپ و یا بصورت دستی انجام بشه
البته انجام فول بک اپ معمولا دردسر های کمتری داره اما بعضی وقت ها با مشکل همراه هست
لطفا بفرمایید بعد از انتقالی که انجام دادید با چه مشکلی مواجه شدید که ساید درست کار نمیکنه
احتمالا داره باید یک سری موارد را در دیتابیس یا فایلهاتون تغییر بدید
پیروز باشید
-
تعداد تشکر ها از fadak به دلیل پست مفید
-
August 10th, 2016, 13:50
عضو انجمن
اگر منظورتون از هاست محلی لوکال هست که باید فایل ها رو انتقال بدید و دیتابیس هم رو هم ایمپورت کنید همان چیزی که خود شما فرمودید فقط باید از تنظیمات وردپرس در لوکال دامین رو بذارید روی localhost تا درست باز بشه
در صورت رفع نشدن مشکل اسکرین شات ارسال نمایید
-
تعداد تشکر ها از kouroshez به دلیل پست مفید
-
August 10th, 2016, 14:16
عضو جدید
نوشته اصلی توسط
fadak
با سلام و روز بخیر
دوست عزیز انتقال میتونه بصورت فول بک اپ و یا بصورت دستی انجام بشه
البته انجام فول بک اپ معمولا دردسر های کمتری داره اما بعضی وقت ها با مشکل همراه هست
لطفا بفرمایید بعد از انتقالی که انجام دادید با چه مشکلی مواجه شدید که ساید درست کار نمیکنه
احتمالا داره باید یک سری موارد را در دیتابیس یا فایلهاتون تغییر بدید
پیروز باشید
نمونه مشکل: بنده فایل ها و پایگاه داده را از هاست سایت خود به هاست محلی منتقل کرده ام، وقتی برای وارد شدن به صفحه مدیریت وردپرس به آدرس:
localhost/wordpress/wp-login.php
می روم و بعد اطلاعات کاربری را وارد می کنم به صفحه مدیریت وردپرس در سایت بنده می رود، چه کنم که به صفحه مدیریت وردپرس در هاست محلی وارد شود؟
- - - Updated - - -
نوشته اصلی توسط
kiava
منظورتون رو بهتر اگر ممکنه توضیح بدید میخواید انتقال بدید به هاست یا از سیستم خودتون انتقال بدید به هاست ؟ درضمن وردپرس cms هست (اسکریپت)
kiava عزیزم، بنده قصد دارم سایتم را به هاست محلی (localhost - هاست سیستم خودم) منتقل کنم. دقیقاً چه مراحلی را باید انجام دهم؟
-
تعداد تشکر ها از esmaeili به دلیل پست مفید
-
August 10th, 2016, 14:19
فهمیدم منظورتونو از هاست تحت وب میخواید بیارید روی سیستمتون خوب شما باید بک اپ بگیرید و دیتابیس رو وقتی ایمپورت کردید برید توی
wp-option ادرسی که زدید مثلا kiava.ir رو تغییر بدید به localhost/mywordpress
حالا هر ادرسی که هست
داخل php My Admin
ویرایش توسط kiava : August 10th, 2016 در ساعت 14:32
-
-
August 10th, 2016, 15:10
عضو جدید
نوشته اصلی توسط
kouroshez
اگر منظورتون از هاست محلی لوکال هست که باید فایل ها رو انتقال بدید و دیتابیس هم رو هم ایمپورت کنید همان چیزی که خود شما فرمودید فقط باید از تنظیمات وردپرس در لوکال دامین رو بذارید روی localhost تا درست باز بشه
در صورت رفع نشدن مشکل اسکرین شات ارسال نمایید
با تشکر از راهنمایی شما kouroshez عزیزم، مشکل اینجاست که بنده به تنظیمات وردپرس در لوکال دسترسی ندارم که دامین را بر روی localhost قرار دهم. یعنی وقتی برای وارد شدن به صفحه مدیریت وردپرس به آدرس:
localhost/wordpress/wp-login.php
می روم و بعد اطلاعات کاربری را وارد می کنم به صفحه مدیریت وردپرس در سایتی که از آن پایگاه داده را Export کردم می رود، چه کنم که به صفحه مدیریت وردپرس در هاست محلی وارد شود تا بتوانم کاری که فرمودید را انجام دهم؟
- - - Updated - - -
نوشته اصلی توسط
kiava
فهمیدم منظورتونو از هاست تحت وب میخواید بیارید روی سیستمتون خوب شما باید بک اپ بگیرید و دیتابیس رو وقتی ایمپورت کردید برید توی
wp-option ادرسی که زدید مثلا kiava.ir رو تغییر بدید به localhost/mywordpress
حالا هر ادرسی که هست
داخل php My Admin
kiava عزیز، در جدول wp-options آدرس هاست لوکال را جایگزین آدرس سایت کردم و مشکل کاملاً حل شد، با تشکر فراوان از شما.
ویرایش توسط esmaeili : August 10th, 2016 در ساعت 15:15
-
تعداد تشکر ها از esmaeili به دلیل پست مفید