با سلام
به Micloud درخواست بدید براتون 1 روز هاست تست بده و روی سرورهای اونا چک کنید.. خودشون مشکل رو براتون حل میکنن
البته یه پکیج دارن که رایگانه. میتونید از اون هم استفاده کنید
اینم لینکشون : www.micloud.ir/my/
همیشه خندان باشید
مرتضی پورمحمد
با سلام
به Micloud درخواست بدید براتون 1 روز هاست تست بده و روی سرورهای اونا چک کنید.. خودشون مشکل رو براتون حل میکنن
البته یه پکیج دارن که رایگانه. میتونید از اون هم استفاده کنید
اینم لینکشون : www.micloud.ir/my/
همیشه خندان باشید
مرتضی پورمحمد
طراحی وب سایت | برنامه نویسی اختصاصی MVC.Net و PHP | بهینه سازی وب سایت02166359898 - 09122830795
telegram : @VProgrammer
با سلام و خسته نباشید
freer با ورژن جدید PHP و mysql مشکل داره و اگه هاستینگ ورژن رو آپدیت کرده باشه دیگه فریر از کار میوفته و نمیتونه داده هارا ثبت کنه
دوستان کسی در این مورد نظری نداره ؟ آِیا فریر پشتیانیش جواب میده ؟
شنیدم که دیگه پشتیبانیش نمیکنه
سلام
راجب ورژن php که گفتین که خب طبیعیه ک هاستینگ ها همیشه بروز باشن ولی اکثر هاستینگ ها کلاد لینوکس هستن و امکان انتخاب ورژن php برای فراهم کاربر فراهم هست
فرییر از اول هم پشتیبانی نداشت چون رایگان هست ولی در آخرین نسخه اقدامی که انجام دادن این مورد رو نشون میده که دیگه قصد آپدیت اسکریپت رو ندارن و پشتیبانی این اسکریپت دیگه به پایان میرسه!
من الان فرییر نصب شده دارم روی ورژن 5.3 php ، نمیدونم برای شما ورژن چنده ک به مشکل برخورده ولی اگر حتما بخاطر ورژن php به مشکل برخوردین از یه هاستینگ دیگه هاست بگیرین که کلاد باشه ک در اون میتونید از طریق select php version ورژن php و توابعی که مورد نیاز هست فعال یا غیر فعال کنید، اگر بخواین میتونم هاستینگ مناسب معرفی کنم
فریر با نسخه های بالای php مشکلی ندارد فقط با مد mysql مشکل داشت که اگر از این نسخه استفاده کنید این مشکل هم حل شده است :
http://www.softiran.org/article/57/v...sion-1.57.html
برنامه نویسی => www.SOFTIRAN.org
----------------------------------------------------------
برنامه نویسی => www.SOFTIRAN.org
----------------------------------------------------------
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)