دوست عزیز من 2 سال پیش این کاری رو که شما میخواید شروع کنید شروع کردم.حتی بعد از گذشت چند ماه هزینه ی سرور رو هم در نمیاورد با کلی ضرر جمع کردم.البته اون موقع مشکل سربازی هم داشتم.باید میرفتم
چرا؟
چون شما الان هر چه قدر هم که هزینه پایین بزنید.باز یه سری سایت های خارجی هستن 1 ترابایت فضا + سیدباکس بدون مشکل کپی رایت + پورت 100 مگابیت اختصاصی میدن با هزینه ی 15 دلار.
حالا اگر کاربر حرفه ای هست و در ترکر های خصوصی فعالیت داره که یا میاد سرور مجازی تهیه میکنه با هارد زیاد یا از همین سیدباکس هایی که خدمت شما عرض کردم استفاده میکنه در نهایت خیلی حرفه ای باشه میره خودش سرور اختصاصی میگیره.اگر هم که کاربر معمولی باشه و دانلود انچنانی نداشته باشه و از ترکرهای عمومی استفاده کنه و نیازی نباشه که سید بده اون وقت از این سایت های حجمی استفاده می کنه.
در ضمن تورنت رو نمیشه در لحظه مستقیم کرد.بعضی از تورنت ها که تعداد سیدهاشون کمه چند هفته هم طول میکشه تا دانلود بشه روی سرور.
ولی کلا اگر هم که دوست داشتید وارد این کار بشید rutorrent بهترین پنل هست برای این کار.روی لینوکس نصب میشه . این rutorrent که عرض کردم یه پنل تخت وب هست که وصل میشه به rtorrent که یه کلاینت هست برای لینوکس.سرعتش هم از کلاینت های ویندوزی بیشتره.
به هر حال موفق باشید.