-
August 9th, 2016, 18:07
عضو جدید
درخواست راهنمایی برای راه اندازی مستقیم کننده لینک تورنت
سلام خوب هستین؟
قصد دارم یک سرویس مستقیم کننده لینک تورنت راه اندازی کنم به این صورت که شما فایل تورنت یا ادرس فایل تورنت را به اسکریپت بدهید و فایل بلافاصله مستقیم بشود
یک سری امکانات جانبی هم هست که میخوام اظافه کنم به این مستقیم کننده
با وجود این همه سایت مستقیم کننده ایا باز هم بازار مستقیم کننده فایل تورنت خوب هست که من بتونم با سرویس و برند جدید و با هزینه های رقابتی بتونم بیام به صورت سالم کار کنم و کسب درامد کنم یا نه دیگه تورنت مورد استقبال کاربران قرار نمیگیره و یک سری کاربر قدیمی فقط آشنایی دارند و استفاده می کنند از این سرویس؟
لطفا با نظرات سازنده و دلسوزانه خودتان مرا راهنمایی کنید با تشکر
-
-
August 9th, 2016 18:07
# ADS
-
August 9th, 2016, 19:00
عضو انجمن
پاسخ : درخواست راهنمایی برای راه اندازی مستقیم کننده لینک تورنت

نوشته اصلی توسط
mahdi20
سلام خوب هستین؟
قصد دارم یک سرویس مستقیم کننده لینک تورنت راه اندازی کنم به این صورت که شما فایل تورنت یا ادرس فایل تورنت را به اسکریپت بدهید و فایل بلافاصله مستقیم بشود
با وجود این همه سایت مستقیم کننده ایا باز هم بازار مستقیم کننده فایل تورنت خوب هست که من بتونم با سرویس و برند جدید و با هزینه های رقابتی بتونم بیام به صورت سالم کار کنم و کسب درامد کنم یا نه دیگه تورنت مورد استقبال کاربران قرار نمیگیره و یک سری کاربر قدیمی فقط آشنایی دارند و استفاده می کنند از این سرویس؟
تبدیل لینک تورنت به لینک مستقیم بصورت در لحظه امکان پذیر نیست اما اسکریپتهای رایگانی مثل یوتورنت وجود دارن که رو سرور نصب میشن و فایل رو دانلود میکنن و بهتون لینک دانلود میدن .
-
-
August 9th, 2016, 19:07
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Ahmad110
تبدیل لینک تورنت به لینک مستقیم بصورت در لحظه امکان پذیر نیست اما اسکریپتهای رایگانی مثل یوتورنت وجود دارن که رو سرور نصب میشن و فایل رو دانلود میکنن و بهتون لینک دانلود میدن .
بله اطلاع دارم و این برنامه ها روی سیستم عامل ویندوز هم میشه نصب کرد و مستقیم میشه کرد
هدف من این هست با یک سیستم اختصاصی فایل های تورنت مستقیم بشه و حجم به قیمت مناسب به کاربر داده بشه و چندین سرور برای کاربر محیا باشه تا کاربر بتونه در تمامی ساعات شبانه روز بدون افت سرعت فایل هاش که مستقیم شده دریافت کنه از سایت و بلعکس بتونه در تمام ساعات شبانه روز فایل هایی که میخواد مستقیم کنه با بالاترین سرعت ممکن
حال با این اوصاف به نظر شما یوزر زیاد وجود داره تو ایران که استقبال کنن از تورنت؟
خودتون چقدر اهمیت میدین به تورنت؟ نهایتا یک سرور مجازی میخرید و فایل هاتون مستقیم می کنید و تمام؟
-
-
August 9th, 2016, 19:07
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mahdi20
سلام خوب هستین؟
سلام ، اینکار با استفاده از " transmission " امکان پذیر هست :
Clutch-Large.jpg
https://www.transmissionbt.com
کاملا تحت وب ، رایگان و اوپن سورس.
ویرایش توسط OmidX : August 9th, 2016 در ساعت 19:10
-
تعداد تشکر ها ازOmidX به دلیل پست مفید
-
August 9th, 2016, 19:10
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
OmidX
لطفا نحوه استفاده و نصب و قابلیت هاش رو یک توضیحات مختصر و مفید بدین
من هدفم نوشتن یک سیستم مستقیم کننده تورنت اختصاصی هست - به عنوان مثال 10 سایت تورنت برتر جهانی رو به صورت کامل پشتیبانی کنه و فایل ها رو مستقیم کنه سیستم
فقط میخوام بدونم الان کاربرا استفبال می کنن از تورنت و سرویس مستقیم کننده تورنت?
البته این رو بگم تعرفه هایی هم که میخوام بدم برای فضای دیسک هر کاربر تعرفه هایی واقعا رقابتی هست و مثل بقیه تعرفه بالاییی نیست
-
-
August 9th, 2016, 19:12
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mahdi20
لطفا نحوه استفاده و نصب و قابلیت هاش رو یک توضیحات مختصر و مفید بدین
من هدفم نوشتن یک سیستم مستقیم کننده تورنت اختصاصی هست - به عنوان مثال 10 سایت تورنت برتر جهانی رو به صورت کامل پشتیبانی کنه و فایل ها رو مستقیم کنه سیستم
فقط میخوام بدونم الان کاربرا استفبال می کنن از تورنت و سرویس مستقیم کننده تورنت?
البته این رو بگم تعرفه هایی هم که میخوام بدم برای فضای دیسک هر کاربر تعرفه هایی واقعا رقابتی هست و مثل بقیه تعرفه بالاییی نیست
ببینید با توجه ب اینکه اوپن سورس هست و سورس اصلی در اختیار شماست ، میتونید هر طور ک دوست دارید توسعه بدید و سایت مد نظرتون رو راه اندازی کنید.
ولی بصورت پیش فرض یکبار نصبش کنید متوجه میشید ب چه صورتی هست ، فایل تورنت رو دانلود میکنه و ب شما لینک دانلود مستقیم از سروری ک روش نصب شده میده.
-
-
August 9th, 2016, 19:15
عضو انجمن
دوست عزیز من 2 سال پیش این کاری رو که شما میخواید شروع کنید شروع کردم.حتی بعد از گذشت چند ماه هزینه ی سرور رو هم در نمیاورد با کلی ضرر جمع کردم.البته اون موقع مشکل سربازی هم داشتم.باید میرفتم
چرا؟
چون شما الان هر چه قدر هم که هزینه پایین بزنید.باز یه سری سایت های خارجی هستن 1 ترابایت فضا + سیدباکس بدون مشکل کپی رایت + پورت 100 مگابیت اختصاصی میدن با هزینه ی 15 دلار.
حالا اگر کاربر حرفه ای هست و در ترکر های خصوصی فعالیت داره که یا میاد سرور مجازی تهیه میکنه با هارد زیاد یا از همین سیدباکس هایی که خدمت شما عرض کردم استفاده میکنه در نهایت خیلی حرفه ای باشه میره خودش سرور اختصاصی میگیره.اگر هم که کاربر معمولی باشه و دانلود انچنانی نداشته باشه و از ترکرهای عمومی استفاده کنه و نیازی نباشه که سید بده اون وقت از این سایت های حجمی استفاده می کنه.
در ضمن تورنت رو نمیشه در لحظه مستقیم کرد.بعضی از تورنت ها که تعداد سیدهاشون کمه چند هفته هم طول میکشه تا دانلود بشه روی سرور.
ولی کلا اگر هم که دوست داشتید وارد این کار بشید rutorrent بهترین پنل هست برای این کار.روی لینوکس نصب میشه . این rutorrent که عرض کردم یه پنل تخت وب هست که وصل میشه به rtorrent که یه کلاینت هست برای لینوکس.سرعتش هم از کلاینت های ویندوزی بیشتره.
به هر حال موفق باشید.
شازده کوچولو پرسید:از کجا بدانم وابسته شده ام؟!
روباه گفت:تا وقتی هست،نمی فهمی...
Telegram : Coala_71
-
تعداد تشکر ها از xwoman2 به دلیل پست مفید
-
August 9th, 2016, 20:08
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
xwoman2
دوست عزیز من 2 سال پیش این کاری رو که شما میخواید شروع کنید شروع کردم.حتی بعد از گذشت چند ماه هزینه ی سرور رو هم در نمیاورد با کلی ضرر جمع کردم.البته اون موقع مشکل سربازی هم داشتم.باید میرفتم
چرا؟
چون شما الان هر چه قدر هم که هزینه پایین بزنید.باز یه سری سایت های خارجی هستن 1 ترابایت فضا + سیدباکس بدون مشکل کپی رایت + پورت 100 مگابیت اختصاصی میدن با هزینه ی 15 دلار.
حالا اگر کاربر حرفه ای هست و در ترکر های خصوصی فعالیت داره که یا میاد سرور مجازی تهیه میکنه با هارد زیاد یا از همین سیدباکس هایی که خدمت شما عرض کردم استفاده میکنه در نهایت خیلی حرفه ای باشه میره خودش سرور اختصاصی میگیره.اگر هم که کاربر معمولی باشه و دانلود انچنانی نداشته باشه و از ترکرهای عمومی استفاده کنه و نیازی نباشه که سید بده اون وقت از این سایت های حجمی استفاده می کنه.
در ضمن تورنت رو نمیشه در لحظه مستقیم کرد.بعضی از تورنت ها که تعداد سیدهاشون کمه چند هفته هم طول میکشه تا دانلود بشه روی سرور.
ولی کلا اگر هم که دوست داشتید وارد این کار بشید rutorrent بهترین پنل هست برای این کار.روی لینوکس نصب میشه . این rutorrent که عرض کردم یه پنل تخت وب هست که وصل میشه به rtorrent که یه کلاینت هست برای لینوکس.سرعتش هم از کلاینت های ویندوزی بیشتره.
به هر حال موفق باشید.
لطفا یکی از این سایت های خارجی رو که این امکانات بالا رو به 15 دلار میدن ادرسش ها رو پیغام خصوصی کنین ببینم .
15 دلار میشه 55 الی 60 تومان پرداخت کننده انجام بده و بخره
آیا واقعا پورت 100 مگابیت اختصاصی میدن برای دانلود ؟
چند ترکر خصوصی هم لطفا معرفی کنید یا اینجا یا در پیغام خصوصی
کاربر امید لطف کردن و این برنامه که رو لینوکس نصب میشه رو معرفی کردن
www.transmissionbt
برنامه بالا بهتره یا این برنامه که شما معرفی کردین rutorrent
روی چه سیستم عامل بهتر جواب میده؟ Centos
منظورتون از کلایت فقط دانلودر هست؟ مثل یوتورنت که رو ویندوز نصب میشه این رو لینوکس بهتر عمل می کنه؟
از لحاظ ارائه پورت و فضا مشکلی نمیبینم . میتونم سرور از دیتاسنتر تهیه بکنم از لحاظ حجم و پورت بتونم اختصاصی بدم . فقط سید باکس رو یه توضیح بفرمایید چی هست و قثطظ تنها مشکل فکر کنم ترکر های خصوصی باشن و این ترکر ها فعالیت هاشون چه جوریه و ایا تعدادشون زیاده و اینها رو نمیشه ما پشتیبانی کنیم ؟
-
-
August 9th, 2016, 20:54
عضو انجمن
درود...توصیه نمیشه هزینه های سنگینی روی دستان می گذارد که منجر به تعطیلی پروژه تان شود...
-
-
August 9th, 2016, 21:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mahdi20
لطفا یکی از این سایت های خارجی رو که این امکانات بالا رو به 15 دلار میدن ادرسش ها رو پیغام خصوصی کنین ببینم .
15 دلار میشه 55 الی 60 تومان پرداخت کننده انجام بده و بخره
آیا واقعا پورت 100 مگابیت اختصاصی میدن برای دانلود ؟
چند ترکر خصوصی هم لطفا معرفی کنید یا اینجا یا در پیغام خصوصی
کاربر امید لطف کردن و این برنامه که رو لینوکس نصب میشه رو معرفی کردن
www.transmissionbt
برنامه بالا بهتره یا این برنامه که شما معرفی کردین rutorrent
روی چه سیستم عامل بهتر جواب میده؟ Centos
منظورتون از کلایت فقط دانلودر هست؟ مثل یوتورنت که رو ویندوز نصب میشه این رو لینوکس بهتر عمل می کنه؟
از لحاظ ارائه پورت و فضا مشکلی نمیبینم . میتونم سرور از دیتاسنتر تهیه بکنم از لحاظ حجم و پورت بتونم اختصاصی بدم . فقط سید باکس رو یه توضیح بفرمایید چی هست و قثطظ تنها مشکل فکر کنم ترکر های خصوصی باشن و این ترکر ها فعالیت هاشون چه جوریه و ایا تعدادشون زیاده و اینها رو نمیشه ما پشتیبانی کنیم ؟
این رو ببینید : https://www.blackwidowhosting.com/
البته من خیلی وقت پیشا اون سایت رو دیده بودم که پورت 100 مگابیت اختصاصی میداد الان نتونستم پیداش کنم ولی این مورد بالا رو ببینید.
ترکر های خصوصی مثل :
what.cd
waffles.fm که الان تغیر کرده به waffles.ch
یا iptorrents
ترنسمیژن خیلی خوب و قدرتمنده و برای استفاده ی شخصی خوبه ولی کلا بین تورنت باز ها rtorrent خیلی محبوبتره.روی ابونتو خوب جواب میده.البته روی همه ی نسخه های لینوکس جواب میده فرقی نداره.
ولی کلا پیشنهاد من برای چنین کاری rtorrent هست.شما اکثر سرویس دهنده های خارجی رو هم ببینید همین سرویس رو میدن و اسکریپت هایی هم که نوشته میشن به خاطر کنسول قویه این برنامه در بستر همین برنامست.
منظورم از کلاینت فقط دانلود نیست.بلکه سید رو هم شامل میشه.کلا سه مورد هست سید لیچ پیر.سیدرها یعنی کسانی که فایل مورد نظر رو به طور کامل روی کلاینتشون دارند.لیچر ها یعنی کسانی که فقط دارن اون فایل رو دانلود می کنند.پیر ها هم کسانی هستند که هم دارند دانلود میکنند و هم آپلود(سید) ولی فایل رو هنوز به طور کامل روی سیستمشون ندارند.
برای تورنت سخت افزار خیلی بالا نیاز ندارید.چیزی که مهم هست سرعت هارد و پورت هست.
ببینید کلا ترکر ها دو نوع دارند.عمومی و خصوصی.اصلا ترکر چیه ؟ همون سایت هایی که شما میرید فایل تورنت رو ازش دانلود میکنید.
توی ترکر های عمومی قانون خاصی نیست و میتونید بدون اینکه سید بدید (یعنی یعد از اینکه دانلود تموم شده آپلود هم بکنید) فایل رو دانلود کنید و کسی هم به کار شما کاری نداره.ولی ترکر های خصوصی نیاز هست که بسته به قوانینشون بعد از اینکه دانلود تموم شده مقداری هم آپلود انجام بشه.بستگی داره بعضی جاها میگن باید دوبرابر حجمی که میگیری آپلود کنی.بعضی جاها به حجم کاری ندارن میگن بعد از دانلود حق نداری فایلو پاک کنی و باید یک هفته مداوم سید بدی حالا چه اون فایل دانلود شه چه نشه.بعضی ها هم تلفیق این دو.
ترکر های خصوصی برای عموم آزاد نیستن و برای اینکه بتونید ازشون استفاده کنید باید اول عضو بشید و این عضویت هم اکثرا با استفاده از دعوت نامه هست.
مشکلی هم که احتمالا با دیتاسنتر ها پیدا میکنید سر تورنت به خاطر همین سید هست.یعنی آپلود.
سیدباکس هم سرویس هست که در آون بشه همه آپلود انجام داد هم دانلود.کسی که در ترکر هاص خصوصی فعالیت می کنه نیاز به سیدباکس داره.نه سرویسی که تنها بشه دانلود انجام داد.و این آپلود ناقض قوانین کپی رایت هست و اکثر دیتاسنترهای اروپایی و مخصوصا آمریکایی اول اخطار میدن بعد ای پی رو میبندن در نهایت سرور رو مسدود می کنند.
کلا قصدم اصلا این نیست که توی دلتون رو خالی کنم.ولی حودم این راه رو رفتم.برای همین این همه تایپ کردم.اتفاقا خیلی هم ایده ی خوبی هست اگر بتونید شاید حتی تا یک سال اول از جیب بذارید.و باید خیلی خیلی هم قوی کارکنید.چه از لحاظ کیفیت چه از لحاظ پشتیبانی چه از لحاظ تبلیغات و سئو.تورنت هم اصلا کنار گذاشته نشده و کاربرهای خاص خودش رو داره.روز به روز هم بیشتر میشن ولی خاص هستند و سرویس خاص میخوان.
حود من شخصا هر چی میخوامو از تورنت میگیرم.چون سرعتش هم اگر سیدر به اندازه ی کافی داشته باشه با همین اینترنت خونگی از لینک مستقیم بیشتر و پایدارتر هست.
موفق باشید.
ویرایش توسط xwoman2 : August 9th, 2016 در ساعت 21:50
شازده کوچولو پرسید:از کجا بدانم وابسته شده ام؟!
روباه گفت:تا وقتی هست،نمی فهمی...
Telegram : Coala_71
-
تعداد تشکر ها از xwoman2 به دلیل پست مفید