سلام خدمت شما و بقیه مشترکین تاپیک
امروز از سمت یکی از دوستان اطلاع پیدا کردم که تاپیک نیاز به پاسخ داره ( اطلاعیه ای از این بابت برام ایمیل نشده بود و به دلیل اینکه دیر پاسخ میدم شرمنده ) اومدم پاسخ دوستان رو بدم ...
سایت حدودا دو ماه پیش مشکلاتی براش پیش اومد و تا جایی که من فهمیدم یکی از شریک های سایت که دامنه به نام اون بوده چون دامنه ارزش بالایی پیدا کرده اونو به شرکت هایی که در زمینه خرید و فروش دامنه هستن فروخته ...
در غیاب سایت اصلی حدودا 10 تا سایت با اسم و ادرس های شبیه به سایت اصلی بالا اومدن و کلی پیج ... همچنین یه چنتا خبر خوندم که FBI نیز وارد ماجرا شده ...
توی این همه دستان حدودا 40 روز پیش سایت با دامنه
https://hashocean.cloud/ بالا اومده و خبر هایی که به گوش میرسه میگن که این سایت سایت اصلی هست و طبق نوشته درون سایت هم تمامی سایت ها و ایمیل هایی که میاد و درخواست دریافت پول میکنن تا پولتون رو به حسابتون واریز کنن جعلی هست و به هیچ وج پاسخشون رو ندید ...
منم مثل بقیه دوستانی که سرمایه چه کم چه زیاد گذاشتن منتظر بازگشت سایت و دریافت پولم هستم ...
در حال حاظر 19 روز دیگه سایت بالا میاد که باید صبر کنیم ببینیم چی میشه به شخصه امید وارم سایت بالا بیاد و مجدد بشه استفاده کرد