نقل قول نوشته اصلی توسط live نمایش پست ها
اینم اضافه کنم اگه یه تیم خوب بتونید پیدا کنید که در زمینه گیم سرور و امنیت کارشون خوب باشه و رقبا نتونن دیداس کنن طوری که دانلود نسبت با آپلود 1 به 10 باشه با شما همکاری خوبی صورت خواهد گرفت
حتما میدونید که گیم سرور چه مصرف بالایی داره
البته منظور بنده در رابطه با گیم سرور فقط اینترانت بود
بعد در کنارش میتونید سرورهای دیگه رو کلو کنید و برای موارد دیگه هم تخفیف بگیرید
فقط گیم نیست سایت های فیلم هم مصرف بالایی دارند سایت فیلم سراغ دارم روزانه 10 ترا مصرف پهنای باند داره

سایت خودم روزانه نزدیک به 1 ترا مصرف میکنه

راجب گیم در جریانم یکبار روی اس***یپت رایگان کلش تست کردم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط demonvictor نمایش پست ها
کلا برای دیتاسنترایی که آی اس پی هستن ترافیک آپلودی هرچی بالاتر باشه اونوقت بهشون دیتاسنتر پول میده.الان آسیاتک ماهانه میلیونی به اپارات و دانلودهاوو اینا پول میده.

Sent from my LT22i using Tapatalk
آپارات رو مطمعنم اقای شکوری خودشون سرور خریداری کردن و 3 تا سرور دانلود و یک سرور میزبانی دارن

آسیا تک که هاست دی ال رو به مجموعش اضافه کرده تغریبا دارن تمام سایت های پر بازدید و سایت هایی که مصرف پهنای باند زیادی دارن رو داره پوشش میده

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط live نمایش پست ها
دقیقا بنده هم همین نظرو دارم چون در گذشته خیلی از سایتها در یک دیتاسنتر بودن بعد دیتاسنتر دیگه بخاطر مطرح شدن این میزبانی رو رایگان پیشنهاد داده مثل سایتهای تابناک ، فیس نما اما قبول ندارم که سایتهایی مثل آپارات و ورزش 3 میزبانیشون رایگاه باشه چه برسه به اینکه از دیتاسنتر پول هم دریافت کنن اصلا مگه میشه مگه داریم ؟ میدونید هزینه نگهداری از اون همه اطلاعات سنگین چه هزینه ای داره ؟ البته این آخری رو منظورم با استاتر بود
اپارات خیر ولی ورزش 3 روی دیتاسنتر شاتل میزبانی میشه اختصاصی حالا نمیدونم پول میده یا اسپانسریه