خوب دوستان کمک کنن اگر وبمسترن منم لینک کنن ! ایشالا عروسیتون جبران می کنم یه قرآن نفیس بهتون هدیه می دم ...
خوب دوستان کمک کنن اگر وبمسترن منم لینک کنن ! ایشالا عروسیتون جبران می کنم یه قرآن نفیس بهتون هدیه می دم ...
شما فروشنده ای بازدید بی خودی چه به دردت میخوره 1 بازدید با 1 خرید بهتر از 100 بازدید بدون خرید هست پس باید تبلیغ هدفمند بذاری نه تو یه سایت دانلود و ... بهترین گوگل هست البته با انتخاب کلمات کلیدی مناسب بعلاوه اینکه 1000 تومان تبلیغ تو 10 روز بهتر از 5000 تومان تبلیغ تو 2 روزه تبلیغات بلند مدت رمز موفقیته
---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------
یه سئو خوب هم میتونه خیلی کمکت کنه کلا من فقط این دو چیز رو بهت پیشنهاد میدم سئو و تبلیغ تو گوگل با کلمات کلیدی مناسب دنبال این نباش که الکی بازدید داشته باشی گفتم 1 بازدید و 1 خرید بهتر از 100 بازدید و بدون خرید هست
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
تبلیغ تو گوگل مستر کارت و ازین چیزا نمی خواد ... چیجوری میتونم تو گوگل تبلیغ کنم ! یا حق
اینم یادم رفت بهت بگم مهمترین کلمات کلیدی شما خرید قرآن خرید قرآن نفیس خرید دیوان حافظ و..... که من سایتتون رو تو صفحه اول گوگل ندیدم اگه بدید واستون تو این کلمات کلیدی بالا بیاد بهترین کاره و هیچی بهتر از ان نیست حالا تو کلمات کلیدی درجه 2 هم تبلیغ کنید حتما موفق میشید
---------- Post added at 12:20 AM ---------- Previous post was at 12:18 AM ----------
تبلیغ در گوگل - Google Search
تبلیغ در گوگل
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
این قضیه 20 دقیقه مطالبتون رو ثبت کنید تو گوگل ، چیه جدیداً مد شده و ملتیرو سر کیسه می کنن ، کسی بلد یاد بده !
اینی که دوستمون گفتن یه جورایی میشه گفت بهینه سازی وب سایت هست.البته در کمتر از 5دقیقه و حتی 2دقیقه هم امکان پذیره!
مقالات زیادی در مورد سئو نوشته شده که میتونید مطالعه کنید... اگر میخواید سایتتون سئو بشه هم مسلما هرکسی واستون انجام بده هزینه ای میگیره!
نه سر کیسه نیست این سایت منه که فعلا چیزی نمیفروشم ولی هست pishtazanshop.com
هر پستی که بزنم 5 دقیقه بعد ایندکس میشه
چیجوری آخه ! من الان یه بچه 14 ساله دیدم ازین کارا می کرد !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)