نقل قول نوشته اصلی توسط iHSG نمایش پست ها
سلام دوستان

این لینک رو ببینید: http://tct.ir/index.jsp?siteid=1&fke...=1&pageid=1448

مخابرات دیگه کلاً در کل سطح کشور ظاهراً فروش سرویس نامحدود رو متوقف کرده و این سرویس ها رو جایگزین کرده.در این سرویس ها به جای اینکه کلاً نامحدود باشه از ترافیک های بالا استفاده شده بعدش که ترافیکمون طی هر ماه تموم بشه به صورت خودکار هر 1 گیگ استفاده بیشتر از ترافیک رو 1500 تومان میاره روی قبض تلفن.

البته کسانی مثل من که مشتری های قدیم سرویس نامحدود قدیمی مخابرات بودن همچنان می تونن روی همین سرویسشون بمونن اما اگر مثلاً جمع آوری کنن یا تغییر سرویس بدن دیگه نمی تونن به سرویس نامحدود قبلی که کاملاً نامحدود بود برگردن.

حالا من خیلی وقته روی نامحدود 512 قدیمی که کاملاً نامحدوده و همیشه سرعت 64 کیلوبایت رو دارم هستم که به دلیل حذف سرویس های نامحدود سرعتم رو ارتقاء هم نمی تونم بدم خواستم بدونم از نظر شما ارزش داره که به این سرویس های اسماً نامحدود جدید مخابرات تغییر بدم؟

پ.ن: تمامی این اطلاعاتی که عرض کردم رو از تماس با شماره 2020 فهمیدم

بنده یک مگ نامحدود مخابرات دارم ، سر همین که تعرفه رو بلند کردن دیگه ارتقا ندادم ! و موندم روش
در عین حال چون کمی کندی داشتم ، رفتم یک خط خریدم + اینترنت 12 مگ صبانت که بسیار راضی هستم
هرچند یک دانگل هم خریدم اینترنت 4 جی ایرانسل استفاده می کنم تعرفه 5 گیگ 20 تومن! سرعت دانلود 5 مگ! واقعا راضی ام

پیشنهاد بنده ایرانسل هست ، و مخابرات رو بزارید بمونه