نقل قول نوشته اصلی توسط iHSG نمایش پست ها
خب آخه من کنسول جدید ندارم به همین دلیل بازی های جدید رو حتماً باید روی PC اجرا کنم.بعد یه سری بازی ها مثل اکشن های اول شخص بیشتر رو PC حال میده تا کنسول.
معلومه اصولاً بچه های این انجمن زیاد وقت بازی ندارن اما بنده هر از چند گاهی وقت پیدا میکنم و به صورت حرفه ای هم بازی های جدید رو دنبال میکنم اما متاسفانه در ویندوز 10 اکثر بازی های جدید بالا میاد و بازی هم میکنم ولی حین بازی به صورت اتفاقی یه جا های خاص اخطار Error Reporting میاد و خودش از بازی میاد بیرون.حتی این مشکل در بعضی بازی های قدیمی هم تو ویندوز 10 برای من پیش میاد.من ویندوز 10 نسخه Enterprise معماری 64 بیتی رو همیشه نصب میکنم و تمامی پیش نیاز های بازی ها و سایر نرم افزار ها مثل ++VC از 2005 تا 2012 و دات نت از 2.0 تا 4.5 و DirectX از 9 تا 11 (چون کارت گرافیکم تا 11 پشتیبانی میکنه) و Nvidia Drivers به روز از سایت soft98.ir رو نصب میکنم و خود بازی هیچ اخطاری نمیده ولی همش این ویندوز 10 هستش که وسطای بازی الکی میکشونه بیرون اخطار Error Reporting میده.حالا باز این خوبه بعضی اوقات پیش میاد وسط بازی الکی بازی رو Minimize میکنه و دوباره باید خودم روش کلیک کنم و Maximize کنم این در صورتیه که من اصلاً هیچ وقت هیچ آنتی ویروس یا نرم افزار امنیتی هم روی سیستم نصب نمیکنم که بگید مثلاً آنتی ویروس تداخل داره سر جمع هم کلاً 10 - 11 تا نرم افزار نصب نیست که از ++NotePad گرفته تا فتوشاپ CC و آفیس 2016 و...
با سلام

ببخشید جسارتا سیستم شما دارای چه مشخصاتی هست ؟