-
August 6th, 2016, 22:17
عضو جدید
درخواست تلگرام برای حضور سرورهایش در ایران
به گزارش گروه وبگردی 20:30؛ دبیر شورای عالی فضای مجازی با اشاره به آمادگی تلگرام و شبکههای اجتماعی خارجی دیگر به صورت رسمی برای حضور سرورهایش به داخل کشور، اعلام کرد که هک تلگرام صحت ندارد و تاکنون نیز این موضوع تأیید نشده است.
ابوالحسن فیروزآبادی در مورد هک تلگرام گفت: «هک تلگرام صحت نداشت و تاکنون هم این موضوع تایید نشده است ولی اپلیکیشن تلگرام برای حمله، مناسب است. این شبکه وب بیس بوده و قابلیت خزش دارد. تلگرام یک برنامهی Open Source است که شرایط را برای نفوذ و به خطر انداختن حریم خصوصی مردم در تلگرام فراهم میکند.»
دبیر شورای عالی فضای مجازی ادامه داد: «در واقع نرم افزارهای دارای ساختاری همانند تلگرام، پلتفرم مناسبی برای هک هستند. به همین دلیل افرادی که از این اپلیکیشنها استفاده میکنند به حریم خصوصیشان توجه داشته باشند. باید کاربران اینترنتی فرض را بر این بگیرند که اطلاعاتشان در دسترس دیگران قرار میگیرد. به همین دلایل اصرار داریم طرحی را داشته باشیم که به زودی بتوانیم شاهد شبکههای اجتماعی بومی بوده یا اینکه شبکههای خارجی با رعایت استانداردها، سرورهای خود را به داخل کشور منتقل کنند.»
فیروزآبادی در هاست کردن سرورهای شبکههای اجتماعی خارجی در ایران اعلام کرد: «انتقال این سرورها به داخل کشور کار سادهای نیست. بیش از هزار سرور دادههای کاربران ایرانی تلگرام را ذخیرهسازی و پردازش میکنند. مدیریت ۲۰ میلیون کاربر ایرانی که اطلاعات صوتی تصویری و متنی را برای مدت طولانی نگهداری و پردازش میکنند، کار دشواری است.»
او افزود: «برای اجرایی کردن این موضوع، نیاز به دیتاسنتر مناسبی است که شاید در داخل کشور به راحتی نتوانیم این دیتاسنتر را فراهم کنیم و چنین کاری نیاز به زمان دارد.»
دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت: «هماکنون تلگرام اعلام تمایل رسمی کرده که سرورهایش را به داخل کشور بیاورد. ما برای این کار زمان گذاشتهایم و امیدوار هستیم که در این مدت زمان تلگرام و سایر شبکههای اجتماعی داخلی و خارجی به سطح مطلوبی که مطلوب ما هست، برسند. البته به دنبال اعلام ما تعداد زیادی از شبکههای خارجی برای انتقال سرورهایشان به ایران اعلام آمادگی کردند که به دلیل وجود این موضوع در مرحله مذاکره نمیتوانیم نامی از آنها اعلام کنیم.»
خبرگزاری مهر
-
تعداد تشکر ها ازRiko به دلیل پست مفید
-
August 6th, 2016 22:17
# ADS
-
August 6th, 2016, 22:26
عضو دائم
-
-
August 6th, 2016, 22:32
عضو انجمن
پاسخ : درخواست تلگرام برای حضور سرورهایش در ایران
من که همین امروز Delete Account می کنم... اطلاعات رو بدن دست اینا چقدر مسخرست!!!!
-
-
August 6th, 2016, 22:38
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
coldworld
من که همین امروز delete account می کنم... اطلاعات رو بدن دست اینا چقدر مسخرست!!!!
ما اینشو کم داشتیم که شد
-
-
August 6th, 2016, 22:39
عضو انجمن
درود...بیاد من مشکلی ندارم...
اتفاقا تلگرام کامل ترین مسنجر نسبت به دیگر مسنجرها هستش
-
تعداد تشکر ها از Raymvnd به دلیل پست مفید
-
August 6th, 2016, 23:13
عضو جدید
-
تعداد تشکر ها از Ringmoon به دلیل پست مفید
-
August 6th, 2016, 23:27
عضو انجمن
باز یک سری جو امنیتی گرفتتشون...
ما نمیخوایم پیامامون خونده بشه، فلان بشه جاسوسی میشه و ...
ببخشید تا الان مثلا اطلاعاتت توی زیرزمین خونتون نگه داری میشد؟ از زیرساخت ایران رد نمیشد؟ بعضی ها باید بساط روشنفکری رو جمع کنند...
فرض بگیریم 1 میلیون کاربر ایرانی تلگرام داریم، 1 میلیون نفر میخوان بشینن پیام های شما رو کنترل کنن؟ فقط احساسی حرف زده میشه... 7 سال پیش رو یادتون بیارید، بخاطر امنیت کشور و برای اینکه دستورات از اونور نرسه، اینترنت رو قطع کردن.
+ کسانی که میترسن فکر کنم معلوم باشه دارن چیکار میکنن...
ویرایش توسط Hi Data : August 7th, 2016 در ساعت 01:00
-
تعداد تشکر ها از Hi Data به دلیل پست مفید
-
August 6th, 2016, 23:37
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
ColdWorld
من که همین امروز Delete Account می کنم... اطلاعات رو بدن دست اینا چقدر مسخرست!!!!
واااای :/
اگه اطلاعات شما لو بره هممون بدبخت میشیم :/
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ...
-
-
August 6th, 2016, 23:41
واقعا فکر میکنید الان خوانده نمیشه؟خخخخ
-
-
August 6th, 2016, 23:47
عضو انجمن
با سلام
فعلاً که توی وبلاگشون چیزی ننوشتن : https://telegram.org/blog
دوستان خبرگزاری تا خبر کم میارن میرن سراغ شابعه پراکنی و سنجش افکار عمومی...
فکر نکنم این خبر صحبت داشته باشه..
همیشه خندان باشید
مرتضی پورمحمد
02166359898 - 09122830795
telegram : @VProgrammer
-
تعداد تشکر ها ازtoltek به دلیل پست مفید