درسته! ولی من نگفتم کسی که به فرد حرفه ای نیاز داشته باشه با من همکاری کنه چون من دستمزد زیادی هم نمیخوام برای همین رک و راست دارم میگم چی بلدم چی بلد نیستم!
اگه کسی هم نمی تونست به من آموزش بده اشکال نداره فـقـط بعضی وقت ها من رو راهنمایی کنه و به سوالاتی که ممکنه در کار پیش بیاد جواب بده
درضمن من قبلا با چند نفر این طوری کار کردم ولی چون دیگه وقت ندارن و اینکه بعضی هاشون در زمینه ای که میخوام فعالیت کمی دارن من این تاپیک رو زدم
- - - Updated - - -
نه متاسفانه ولی اگه بخواید من با هزینه کم میتوانم با شما همکاری کنم یعنی گرفتن سفارش کار از شما تحویل کار و آموزش در حین کار هم با خودم.
صرفا برای جمع آوری رزومه و اینکه نمونه کار داشته باشم.
البته این رو هم اضافه کنم که من خیلی هم تازه وارد نیستم و تجربه کدنویسی چندتا قالب هم داشتم اما بیشتر قالب هایی رو طراحی کردم اکثر با html و css هست
و خریدار این قالب ها کم بوده و اینکه اکثرا میگن با cms کار میکنن و اینکه به جهت اینکه ممکن هست برای بعضی از تخصص ها کاری فعلا برای من نباشه (به دلیل تجربه)من یک سری کارها رو لیست کردم که هر کسی که کاری برای من داشت از لیست یک یا دو تا مورد رو انتخاب کنه
البته خودم کار مدنظرم کدنویسی php و وردپرس هست ولی احیانا اگه توی این زمینه کسی پیدا نشد از لیست مورد های دیگه هم میتونم کار یاد بگیرم
الان هم که تابستان هست و بنده وقت بیشتری برای یادگیری دارم نمیخواستم وقتم رو بیهوده تلف کنم
ممنون