سلام دوستان
این همش الکی هست و اصلا به هیچ نتیجه ای نمیشه رسید.
خلاصه حرفشون : همینی که هست نمیخواید ؟ برید به درک.
این فرمالیته هست که نشون بده دولت پیگیره اگر واقعا پیگیر بود خود دولت قیمت تصویب میکرد و میگفت این هارو ارائه بدین به مردم
سلام دوستان
این همش الکی هست و اصلا به هیچ نتیجه ای نمیشه رسید.
خلاصه حرفشون : همینی که هست نمیخواید ؟ برید به درک.
این فرمالیته هست که نشون بده دولت پیگیره اگر واقعا پیگیر بود خود دولت قیمت تصویب میکرد و میگفت این هارو ارائه بدین به مردم
تا جایی که من میدونم این کار سیستمی هست !
شاتل یه سیستم داره که خودش لیمیت میکنه ...
برای دور زدنش هم 2 راه وجود داره !
1 - اگه شبا از سرور های داخلی مثلا سایت p30download سرعت دریافت اطلاعاتتون خوب هست میتونید یه حساب تبدیل اینترانت به اینترنت خریداری کنید فک کنم هر 10 گیگ رو میدن 3 تومن ( سایت هایی که در نت موجود هست و کاهش پینگ میفروشن باید خرید کنید ) یبعد از اونکانکشن استفاده کنید مشکلتون حل میشه ....
2- اگه روش بالا جواب نداد میتونید سرویستون رو تغیر بدید مثلا اگه از eco1 برید به eco2 یا برعکس فرقی نداره اطلاعات سیستمی شما پاک میشه و مجدد سرعت دانلود شبانه تا وقتی زیاد مصرف نکنید به حالت اولیه بر میگرده ...
دولت یک نرخ پایه قرار داده و گفته حداقل و حداکثر قیمت باید این باشه که خوب همه دارن اجرایی میکنن ...
من یادمه سال 87 از شرکتی به نام گیتی نت که نماینده پیشگامان بود هر گیگ رو به قیمت 6 تومان خریداری میکردم ! الان هر گیگ رو دارن 3 تومان میفروشن ! و این یعنی کاهش قیمت ...( شاتل هم قبلا 5500 میداد بعد شد 3600 الانم داره میده 3000 تومان ...)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)