-
August 4th, 2016, 09:26
-
-
August 4th, 2016 09:26
# ADS
-
August 4th, 2016, 17:54
پاسخ : نظر شما درباره فروم گیم سازان
سلام
دوستان با توجه به اینکه تاپیک بدلیل یک مورد توسط ادمین محترم فروم "وبهاستینگ تک" متوقف شده بود از این زمان از پیشنهاد شما برای پیشرفت فروم گیم سازان استقبال میکنیم.
سپاس
-
-
August 4th, 2016, 19:15
این دوستمون از طرف بنده تایید میشن
سایتشون هم پتانسیل بالایی داره
اگر حاضر بشن درصدری باهاشون کار کنید برای شما هم خیلی عالی هست
یا علی
-
تعداد تشکر ها از zambi به دلیل پست مفید
-
August 5th, 2016, 00:31
عضو دائم
کارت درسته..ادامه بده.خرج کن ..هزینه کن..حسابی که پیشرفت کردی و معروف فیل ت رت میکنند بعد میگن برو دنبال فلان نخودسیاه تا سایتت رفع فیل بشه..اخرش نمیتونی رفع فیل بشی میگی به درک غیر قانونی کار میکنم.انجاست فتا رو میفرستند دنبالت و دادگاه و جریمه و زندان..داستان کمی غم انگیزه اما واقعیته.براتون ارزوی موفقیت میکنم
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
August 5th, 2016, 00:37
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
delta
کارت درسته..ادامه بده.خرج کن ..هزینه کن..حسابی که پیشرفت کردی و معروف فیل ت رت میکنند بعد میگن برو دنبال فلان نخودسیاه تا سایتت رفع فیل بشه..اخرش نمیتونی رفع فیل بشی میگی به درک غیر قانونی کار میکنم.انجاست فتا رو میفرستند دنبالت و دادگاه و جریمه و زندان..داستان کمی غم انگیزه اما واقعیته.براتون ارزوی موفقیت میکنم

سلام دوست عزیز
میشه توضیح بدید چه کاری از ایشون غیر مجاز هست ؟
-
تعداد تشکر ها از CaeZer به دلیل پست مفید
-
August 5th, 2016, 02:53
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
CaeZer
سلام دوست عزیز
میشه توضیح بدید چه کاری از ایشون غیر مجاز هست ؟
شما اگر فهمیدی به منم بگو..این سوال منم هست.چرا هر چیزی که به بازی مربوط میشه رو در نهایت فیل و نابود میکنند؟سایت ایشون مشکلی نداره..اما بازم فیلش میکنند..باور نداری؟صبر کن کمی باهاش به درامد برسه بعد
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
August 5th, 2016, 02:58

نوشته اصلی توسط
delta
شما اگر فهمیدی به منم بگو..این سوال منم هست.چرا هر چیزی که به بازی مربوط میشه رو در نهایت فیل و نابود میکنند؟سایت ایشون مشکلی نداره..اما بازم فیلش میکنند..باور نداری؟صبر کن کمی باهاش به درامد برسه بعد
اگه از بنیاد ملی بازی های رایانه ای مجوز تهیه بشه، و بازی هم بازی غیرقانونی نباشه که لیستشون در http://www.ircg.ir/ هست. ***** نمیشه. بنده چند سال پیش حدود 200تا سرور بازی آنلاین داشتم و رنکینگشونم 1100 و 1000ایران بود و ***** نمیشد، فقط یکی از صفحات مربوط به بازی GT* ***** شد.
-
تعداد تشکر ها از TATSERVER.NET به دلیل پست مفید
-
August 6th, 2016, 22:33

نوشته اصلی توسط
delta

ممنون
حرفای شما منو به فکر انداخت که از همین الان برم ساماندهی بره ثبت چون اگر قرار باشه بعدا ***** بشه بهتره از همین الان زیر نظر خودشون باشه
-
-
August 7th, 2016, 10:27

نوشته اصلی توسط
tatserver.net
اگه از بنیاد ملی بازی های رایانه ای مجوز تهیه بشه، و بازی هم بازی غیرقانونی نباشه که لیستشون در
http://www.ircg.ir/ هست. ***** نمیشه. بنده چند سال پیش حدود 200تا سرور بازی آنلاین داشتم و رنکینگشونم 1100 و 1000ایران بود و ***** نمیشد، فقط یکی از صفحات مربوط به بازی gt* ***** شد.
ممنون از دوستان
البته بنده هم در جریان ف.ی.ل.ت.ر سایتها و فرومهای گیم هستم بازیهایی مثل gta و همچنین اون اوایل سایتها به دستور ساماندهی لینکهای دانلود csgo رو حذف میکردن ولی در حال حاظر هر سال مسابقات کشوری و بین المللی در برج میلاد توسط آسیاتک میزبانی میشه و هیچ مشکلی از این بابت وجود نداره
-
-
August 7th, 2016, 11:00

نوشته اصلی توسط
live
ممنون
حرفای شما منو به فکر انداخت که از همین الان برم ساماندهی بره ثبت چون اگر قرار باشه بعدا ***** بشه بهتره از همین الان زیر نظر خودشون باشه
سلام بله حق با دوستمون هست چیلتر میکنن
شما به هیچ وجه اسمی از بازی دوتا نیارید چون بازی انلاین هست و نیاز به مجوز از شرکت استیم داره چیلتر میکنن مثل سایت خودم که چیلتر کردن و گفتن باید مبلغ 2500 دلار به ما بدی تا برات مجوز بگیریم و رفع چیلتر کنیم !
-
تعداد تشکر ها از infernal79 به دلیل پست مفید