نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: چه سایتی باز کنم ؟!

عضو جدید black.p آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    290
    تشکر تشکر شده 
    145
    تشکر شده در
    93 پست

Exclamation چه سایتی باز کنم ؟!

سلام عزیزان

قصد دارم یه سایتی باز کنم ولی نمیدونم چی باشه !!! هر چی به فکرم میرسه میبینیم قبل من یکی تو این کار رفته و اگه من برم بیخودی وقتمو هدر دادم..
    مثلا سایت خرید و فروش اکانت بازی های آنلاین،آپلود سنتر،انجمن های تخصصی کامپیوتری،سایت تفریحی،سایت دانلود و .. هزار تا فکر دیگه

یا خاستم اپ اندروید بنویسم بازم دیدم تو این بازار اپ های اندرویدی همه چی هست همه چی ... اگه هم بخام یه اپ جوندار بنویسم یه تیم حرفه ای لازمه که متاسفانه پیدا نمیکنم !

تو این وضع و اوضاع بیکاری حداقل یه کاری کنم که درآمدی داشته باشه حالا نمیگم همون اول میلیونر شم!! کلافه شدم میخوام یه کار همیشگی باشه
    جسارته در خدمت شما سروران ولی قبلا یه مدت هم خدمات هاستنیگ و سرور هم باز کردم ولی خرج و مخارجش کمرمو شکست تک و تنها نمیشد اداره کرد! این شد که قید اینکارم زدم.

از دوستان عزیز لطف بیاین پاسخ بدین جای دوری نمیره یه راهنمایی بکنید بنده رو.

2. # ADS

عضو انجمن Farid Saadat آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    193
    تشکر تشکر شده 
    816
    تشکر شده در
    599 پست

پیش فرض پاسخ : چه سایتی باز کنم ؟!

درود. هيچ كارى نتيجه سريع نداره. بايد كارى كه علاقه داريد رو انجام بديد و ادامه بديد. با يك يا دو ماه هيچ سايتى سود دهى نداره. ميتونين واسه دوستانى كه سايت دارن كار كنين و هزينه بگيرين يا هم اگر علمش رو داريد پشتيبان هاستينگ هم ميتونيد بشيد
    کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور

4. تعداد تشکر ها از Farid Saadat به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    899
    تشکر تشکر شده 
    660
    تشکر شده در
    457 پست

سلام خدمت شما

دوست عزیز جسارتاً یه طوری پرسیدید چه سایتی باز کنم انگار میخواید بقالی بزنید !

برای راه اندازی یک بیزینس موفق شما باید ابتدا به ساکن توانمندیهای خودتون رو ارزیابی و مشخص کنید. یعنی این که چه چیزهایی بلدید و چه کارهایی ازتون برمیاد.

مثلاً بنده نوعی دانش برنامه نویسی asp.net ندارم. بنابراین راه اندازی کسب و کاری که مرتبط باهاش باشه، یه پروژه محکوم به شکست هست.
    رضا قلعه‌خانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راه‌اندازی انواع وب‌سایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی

تماس: ارسال ایمیل

6. تعداد تشکر ها از Reza G به دلیل پست مفید

عضو جدید black.p آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    290
    تشکر تشکر شده 
    145
    تشکر شده در
    93 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Reza G نمایش پست ها
    سلام خدمت شما

دوست عزیز جسارتاً یه طوری پرسیدید چه سایتی باز کنم انگار میخواید بقالی بزنید !

برای راه اندازی یک بیزینس موفق شما باید ابتدا به ساکن توانمندیهای خودتون رو ارزیابی و مشخص کنید. یعنی این که چه چیزهایی بلدید و چه کارهایی ازتون برمیاد.

مثلاً بنده نوعی دانش برنامه نویسی asp.net ندارم. بنابراین راه اندازی کسب و کاری که مرتبط باهاش باشه، یه پروژه محکوم به شکست هست.
    بقالی زدن هم تخصص میخاد، نمیخاد ؟
    بله فرمایش شما متین .الان بنده تو زمینه طراحی وب و اپ اندروید تخصص نیمه حرفه ای دارم ، شما بگین چی بسازم که درآمدی واسم داشته باشه ؟!
    خودم خیلی فکر کردم هر چی به ذهنم رسیده رفتم دیدم 10-20 نفر اومدن از همین فکر من یه سایتی یا اپی طراحی کردن و دارن درآمد میگیرن !

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Farid Saadat نمایش پست ها
    درود. هيچ كارى نتيجه سريع نداره. بايد كارى كه علاقه داريد رو انجام بديد و ادامه بديد. با يك يا دو ماه هيچ سايتى سود دهى نداره. ميتونين واسه دوستانى كه سايت دارن كار كنين و هزينه بگيرين يا هم اگر علمش رو داريد پشتيبان هاستينگ هم ميتونيد بشيد
    ممنونم دوست عزیز از راهنماییتون

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    3,571
    تشکر تشکر شده 
    537
    تشکر شده در
    423 پست

سلام , فرمودید در زمینه طراحی وب و اپ اندروید تخصص نیمه حرفه ای دارید , پیشنهاد بنده به شما همکاری با سایت های مطرح در این زمینه و کار به صورت پروژه ای می باشد .
    موفق باشید

9. تعداد تشکر ها از gharibion به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)