نقل قول نوشته اصلی توسط IrIsT نمایش پست ها
سلام ک درود.
با تمام احترامی کهوبه شما و همچنین نظر شما قائلم،با نظرتون کاملا مخالفم.
اگه با خرید از شما حملات کاملا خنثی میشه حتی همین وب هاستینگ تالک با این همه اتک و حتی استفاده از چندین سرویس که تا جایی که فقط تست کردمدو سرویس همزمان دارن،از شما خرید میکردن و هزینه به خارجی ها نمیدادن
یا سایت های دیگه
هیچکس تا به الان ادعای 100% کامل برای جلوگیری از حملات دیداس رو نداشته و نخواهد داشت.
چون حملات دیداس،تنها حملاتی هستش که بزرگترین سرورها با فایروال های فوق العاده پیشرفته،بازم تا حدودی کم میاره.
هیچوقت این حملات رو نمیتونه کسی حتی با سرویس های آنتی دیداس و با فایروال ها و کانفیگ و ..... بگیره.یک مدت زمانی هم یک دیداسی انجام میشه که بزرگترین نفراتی که واقعا خودشون این کاره ان و اشمشون رو همه ستایش میکنن،در برابرش زانو میزنن.

اما در هر صورت میشه تا حدودی جلوی این حملات رو گرفت.چه سرویس شما و چه سرویس های مشابه و همچنین به قول سید عزیز با خرج کردن پول میشه
ولی نه 100%

سید جان چندتا از این سرویس های آنتی دیداس رو معرفی میکنی بهم؟برای آشنایی و یا خوب بودن استفاده کنیم.
ممنون میشم بفرستی واسم یا دوستان اگه میدونن بفرستن واسم.
--------
اگه حملات از یک آیپی یا چند آیپی از یک کشوره،آیپی هارو بن کنید.مشکل برطرف میشه
منم همین مشکل و داشتم.یک آیپی که جالبش اینجا بود از فرانسه ovh و فقط iedb.ir رو هدف قرار داده بود،600 مگ رسوند و تا قبل فعال کردن آنتی دیداس شخصیم،کلا سرور یکبار کامل فاتحش خونده شد
که فقط 20 ثانیه کل شبکه رو فاتحه خوند.بعد رفت روی 200 تا 600 مگ که کل سرور رو تحت تاثیر قرار داد
حالا ovh کهیر زیاد روی دیداس داره تعجبه.
با بن کردن جلوشو گرفتم.اما چون فایروال و هیچی ندارم و فقط توی شرایط حاد ایمیلی که میاد زود فایروال اصلی و فعال میکنم،این سری فقط فرصت بن کردم داشتم که جلوشو گرفت
اما چون سایت صفحه اولش بیشتر بازدیدش خارجی هستش،فقط 3 ساعت بن کرده بودم و فایروال رو فعال کردم.بازم انجام میشد.
بیشترین اتک ها از سمت سرور های چین،روسیه،هلند،آمریکا،قرق یزستان و آذربایجان هستش.
این دو کشور آخری تازگی اضافه شدن.تاحالا ندیدم سرورهای این دو کشور رو.
کسی اگه داره لیست قیمت برام بفرسته.
اگه دسترسی دارید به vps با csf و آیپی تیبل بن کنید
دسترسی ندارید htaccess
موفق باشید.
حس می کنم اصلا تاپیک من رو نخوندید؛
شاید سطح سواد من در اندازه شما نباشد که بخواهم با شما در این مورد بحث کنم.
موفق باشید