-
August 4th, 2016, 19:09
عضو انجمن
پاسخ : مدارک جهت خرید از هتزنر

نوشته اصلی توسط
milad272
الان تو چت فروش Leaseweb گفت به هیچ عنوان به ایرانی ها سرویس نمی دیم به خاطر تحریم ایران هم تو ثبت نام سایتش تو لیست کشورهاش نیست !
- - - Updated - - -
Dirk: Unfortunately we cannot sell any services to companies or persons based in Iran
Dirk: This is due to - Restricted Party Lists (as dictated by the EU authority)
نمیده آدرس فیک هم بزنید زنگ میزنن و وریفای میکنن. هتزنر بهت میده همون کار که گفتم بکنید. بابا برای طرف با اسکن کارت ملی سال 2011 اکانت گرفتیم فقط اسکن یک کردیت کارت بی نام رو با پاسبورد بفرستید. اونا براشون مهمه شما میتونید پرداخت رو انجام بدین همین
- - - Updated - - -
hostkey
redstation
hostdl
worldstream
ecatel
هم مشکلی ندارند
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
-
August 4th, 2016 19:09
# ADS
-
August 4th, 2016, 19:32
من همه مدارک رو به طور صحیح به هتزنر می دم اما نمیدونم چرا یهو اون پیام رو میده و دیگه جواب نمیده !
مدارکم مشکلی ندارند ! هیچ دلیلی هم اعلام نمی کنن
واقعا دچار مشکل شدم دوستان کسی با دریافت کارمزد نمیتونه این کارو انجام بده ( صرفا سفارش و وریفای رو تو هتزنر انجام بده )
-
-
August 4th, 2016, 19:34

نوشته اصلی توسط
milad272
من همه مدارک رو به طور صحیح به هتزنر می دم اما نمیدونم چرا یهو اون پیام رو میده و دیگه جواب نمیده !
مدارکم مشکلی ندارند ! هیچ دلیلی هم اعلام نمی کنن
واقعا دچار مشکل شدم دوستان کسی با دریافت کارمزد نمیتونه این کارو انجام بده ( صرفا سفارش و وریفای رو تو هتزنر انجام بده )
سلام
چه مدارکی براشون ارسال کردید؟
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
تعداد تشکر ها از mizban97 به دلیل پست مفید
-
August 4th, 2016, 20:30
اسکن پاسپورت
اونا فقط پاسپورت رو خواستن
- - - Updated - - -
واقعا این مورد انقدر پیچیده است که اساتید هم راهکاری برای این موضوع ندارند ؟
-
-
August 4th, 2016, 21:21
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
milad272
واقعا این مورد انقدر پیچیده است که اساتید هم راهکاری برای این موضوع ندارند ؟
نه اتفاقا خیلی پش پا افتاه هست این مورد شما سخت میگریدش.
بهرحال دوست دارید هزینه کنید یک سرچ در انجمن بزنید یا یک تاپیک در بخش درخواست بزنید براتون انجام میدن اما اگر این مورد به این ساده رو نتونید حل کنید بعد سر پرداخت ها و ابیوز ها حتما به مشکل میخورید
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
تعداد تشکر ها از hegza به دلیل پست مفید
-
August 5th, 2016, 14:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
milad272
الان تو چت فروش Leaseweb گفت به هیچ عنوان به ایرانی ها سرویس نمی دیم به خاطر تحریم ایران هم تو ثبت نام سایتش تو لیست کشورهاش نیست !
- - - Updated - - -
Dirk: Unfortunately we cannot sell any services to companies or persons based in Iran
Dirk: This is due to - Restricted Party Lists (as dictated by the EU authority)
image.png
بنده دقيقا روى ايران و وريفيكيت كردن براى ايرانيان تاكيد كردم و همونطور كه در تصوير مشخص هست ، مشكلى با ايران ندارن به هيچ عنوان.
نميدونم چطورى دوستان بدون اطلاع نظر ميدن ميگن كه نميشه و فلان و فلان ! بنده به مدت ١ سال با اين شركت كار ميكردم قبلا و به مراتب از هتزنر خيلى قوى تره.
موفق باشيد
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
-
تعداد تشکر ها از Farid Saadat به دلیل پست مفید
-
August 5th, 2016, 15:02
سپاس از دوستان
به خصوص جناب سعادت
اشتباه از بنده بود که با راهنمایی های جناب سعادت متوجه شدم که در قسمت Billing Information امکان انتخاب کشور ایران وجود ندارد و در فیلد Contact Person اطلاعات ایرانی را میتوان وارد نمود و محدودیتی نیز وجود ندارد
سپاس فراوان
ویرایش توسط milad272 : August 5th, 2016 در ساعت 16:14
-